De sågs på underleverantörsmässa

Ett flertal tryckerier och grafiska skyltföretag valde att ställa ut på underleverantörsmässan Elmia Subcontractor i Jönköping, 12–15 november. Sign&Print har talat med några av dem.

Christoffer Ekengren var på plats i ACG Fyrtals monter.

– Vi håller på med maskiner för industriell användning och det är det vi visar upp mässan tillsammans med våra dekalmaskiner.

Är ni nöjda?

– Denna mässan brukar vara bra. Det är ju den industriella marknaden vi riktar oss åt som är här. Så absolut, det är fler besökare i dag än igår, och vi tror det kommer bli ännu mer imorgon.

I Foga Systems monter var Pontus Lönnberg på plats för att möta gamla och nya potentiella kunder.

– Vi riktar oss till mässor, byggnationer och print. Egentligen är det inte industrier, men här finns många inom butiksinredning som vi vill nå.

I Brand Factorys monter var en del av teamet från Linköping på plats. Det är här som den delen av företaget som arbetar med industrimärkning finns.

– Industrimärkning kan vara allt från en dekal till en styrenhet med tryckfunktion. Allt är kundanpassat, säger Patrik Kempe.

I montern hade företaget monterat upp en stor lastbil i kartong.

– Dragplåstret är nog främst Scania-lastbilen där vi har dekorerat både exteriör och interiör.

För övrigt var teamet väldigt nöjda med dagarna på Elmia-mässan.

 

Det var en mix av förpackningslösningar, mingel och en servering av korv med bröd i DS Smiths monter under Elmia Subcontractor.

I regel var det ett liknande budskap som det ville förmedla genom sin monter som de gjorde under förpackningsmässan Empack-mässan, som hölls i Stockholm i oktober.

– Vi visar bland annat displayenheten för butiker. Detta för att vi vill visa hur vi kan automatisera deras arbete, säger Magnus Ek.

Lim och tejp var i fokus hos KA Olsson & Gems under Elmia Subcontractor.

– Lim ökar hela tiden inom industri, säger Fredrik Johansson som stod i montern med sina kollegor.

I montern visade de upp en del av sitt sortiment.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *