Hylte Tryck satsar på storformat

Hanna Hansson, projektledare och säljare på Hylte Tryck.

Hanna Hansson, projektledare och säljare på Hylte Tryck stod i montern under Elmia Subcontractor.

Hylte Tryck var på plats under underleverantörsmässan Elmia Subcontractor den 12–15 november i Jönköping. Med en egen plats i Welands 400 kvadratmeter stora monter, ville tryckeriet visa den styrka de har bakom sig.

– Vi ingår i Welandkoncernen och nu har vi kommit fram till att vi vill synas lite mer med dem. Många av deras kunder är här och då kan vi vara med och representera Weland och att vi är en del av dem samtidigt som vi visar att vi har en styrka bakom oss som ett tryckeri, säger Hanna Hansson, projektledare och säljare på Hylte Tryck.

Hylte Tryck hade ett urval av trycksaker på plats i montern.

Hylte Tryck hade ett urval av trycksaker på plats i montern.

Mässan är egentligen inte en given plattform för tryckeriet, även om den kan ses som en guldgruva då alla har trycksaker i sina montrar. På plats visade de ett urval av de produkter som de producerar och berättade att de nu även satsar på storformat.

– Vi har breddat oss och köpt in så vi kan ha storformat, för skyltar och dekaler, så vi har inte bara offset och digitaltryck. Vi har också breddat oss genom att kunna ha lagerhantering och webbaserade lösningar, vilket kunderna efterfrågar, säger Hanna Hansson och fortsätter:

– Eftersom offset minskar lite vill vi bredda oss så att vi kan erbjuda mer för våra kunder. Däremot tror jag inte att det kommer försvinna helt, men det minskar med upplagorna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Horizon visade framtidens smarta produktion

Horizon bjöd in till Think Smart Factory i Kyoto, Japan. Det var det första eventet i sitt slag och kunderna fick en försmak på hur ett fullständigt automatiserat arbetsflöde kan integreras i efterbehandlingen. Det avser hela flödet från webborder till färdig produkt med Horizons nya webbaserade plattform iCE Link. Horizon kryddade eventet ytterligare med att demonstrera maskinnyheter.

Publicerat av: