Sätter färg i fokus på Fespa

Avery Dennison och Mactac visar de senaste folierna i sitt sortiment under Fespamässan. Bland annat för car-wrapping och inredning. 

Förpacknings- och etikettillverkaren Avery Dennison kommer tillsammans med Mactac presentera tio nya innovationer inom folier under Fespamässan, 24–27 mars 2020. Segment som företaget riktar sig mot är fordon, arkitektur, inredning och detaljhandel.

Tema färg

– Temat för Fespa är ”Where colours come alive” och vi kommer att visa en enorm bredd av valmöjligheter inom färg och digitala wrappingfolier, säger Oliver Guenther, marknadschef på Avery Dennison och fortsätter:

– Besökare kommer att få se en fullständig portfölj för folier, som gör det möjligt för montörer att tillhandahålla allt från helfoliering till dekorationer, fönsterfilm och färgade skyddsfilmer.

 

 

För alla installatörer

På plats kommer det bland annat gå att skåda de senaste färgerna och yttexturerna i företagets foliesortiment Supreme Wrapping, som Sign&Print har skrivit om tidigare.

– Innovationerna som vi introducerar 2020 hjälper till att göra utbudet hos Avery Dennison och Mactacs till platsen att vända sig till för alla installatörer, oavsett om de arbetar med fordon, skyltar, reklam eller byggnader, säger Frédéric Noël, vice vd för Graphics Solutions Europe.

Fespamässan arrangeras i år i Madrid, 24–27 mars.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *