Sätter färg i fokus på Fespa

PUBLICERAD: 27 januari 2020
UPPDATERAD: 27 januari

Avery Dennison och Mactac visar de senaste folierna i sitt sortiment under Fespamässan. Bland annat för car-wrapping och inredning. 

Förpacknings- och etikettillverkaren Avery Dennison kommer tillsammans med Mactac presentera tio nya innovationer inom folier under Fespamässan, 24–27 mars 2020. Segment som företaget riktar sig mot är fordon, arkitektur, inredning och detaljhandel.

Tema färg

– Temat för Fespa är ”Where colours come alive” och vi kommer att visa en enorm bredd av valmöjligheter inom färg och digitala wrappingfolier, säger Oliver Guenther, marknadschef på Avery Dennison och fortsätter:

– Besökare kommer att få se en fullständig portfölj för folier, som gör det möjligt för montörer att tillhandahålla allt från helfoliering till dekorationer, fönsterfilm och färgade skyddsfilmer.

 

[metaslider id=”207808″]

 

För alla installatörer

På plats kommer det bland annat gå att skåda de senaste färgerna och yttexturerna i företagets foliesortiment Supreme Wrapping, som Sign&Print har skrivit om tidigare.

– Innovationerna som vi introducerar 2020 hjälper till att göra utbudet hos Avery Dennison och Mactacs till platsen att vända sig till för alla installatörer, oavsett om de arbetar med fordon, skyltar, reklam eller byggnader, säger Frédéric Noël, vice vd för Graphics Solutions Europe.

Fespamässan arrangeras i år i Madrid, 24–27 mars.

Läs vidare

Fujifilm visar sin förstärkta B2-uppsättning på Drupa

Tillsammans med en stor del av Fujifilms omfattande sortiment kommer ett par nya B2-skrivare att visas upp i Fujifilms monter på Drupa, som inte är mindre än 2 420 m2 stor, vilket motsvarar ungefär tre handbollsplaner.
drupa24_fujifilm

HP lanserar fyra nya digitalpressar

HP meddelade nyligen lanseringen av fyra nya digitalpressar, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure och Indigo V2 för den kommersiella marknaden.
FotoJet-(65)

Konica Minolta lanserar ny B2 bläckstråleskrivare på Drupa

Med sina 2 400 m2 har Konica Minolta den sjunde största montern på Drupa. 150 personer kommer att ta emot besökarna. En ny B2 bläckstråleskrivare kommer att finnas i montern.
drupa24_konica

Landa Printing överraskade stort på Drupas presskonferens

Med överraskande försäljningssiffror och presentationen av två nya tryckmaskiner var Landa en av de stora överraskningarna på Pre-Drupa Press Briefing i Düsseldorf i slutet av mars. Sign&Print var där.
Landa_01

Senaste nytt

De närmar sig 50 miljoner i omsättning – Inleder utbyggnad

Nilssons Tryckeri närmar sig drömgränsen 50 miljoner kronor i omsättning. Företaget har flyttat sitt nya varumärke Jako till Skåne och håller nu på att bygga ut lokalerna.
nilssons-1

Marabu stöttade sina leverantörer under Fespa

Marabu hade ingen egen monter på årets Fespa-mässa men fanns på plats för att bistå sina leverantörer. Sign&Print följde med Victor Bildsten, digital säljchef på Marabu Scandinavia, på en rundtur i montrarna.
Vanguard 1

Epson lanserar storformatsskrivare för fotoutskrifter

Epson lanserar en ny storformatskrivare för de professionella fotografi-, konst- och affischmarknaderna.
Epson_P20500Series

Fujifilm visar sin förstärkta B2-uppsättning på Drupa

Tillsammans med en stor del av Fujifilms omfattande sortiment kommer ett par nya B2-skrivare att visas upp i Fujifilms monter på Drupa, som inte är mindre än 2 420 m2 stor, vilket motsvarar ungefär tre handbollsplaner.
drupa24_fujifilm