Personligt direkt i butiken

PUBLICERAD: 18 februari 2020
UPPDATERAD: 18 februari
– Kombinationen av Rolands programvara för personaliserade produkter och bildskärmar är en bevisad, integrerad lösning som används av ledande varumärken och inom detaljhandeln över hela världen, säger Paul Willems, chef för affärsutveckling och produktledning, Roland DG EMEA.
– Kombinationen av Rolands programvara för personaliserade produkter och bildskärmar är en bevisad, integrerad lösning som används av ledande varumärken och inom detaljhandeln över hela världen, säger Paul Willems, chef för affärsutveckling och produktledning, Roland DG EMEA.

Roland DG visar möjligheterna med sin programvarulösning Cotodesign, under Euroshop-mässan i Düsseldorf den 16–20 februari 2020. 

Cotodesign är Rolands DG:s programvara som syftar till att produktanpassa på beställning. Enligt företaget är användargränssnittet enkelt att använda och programvaran kan komma till pass i en rad detaljhandelsmiljöer och butiker där kunder kan få utskrifter av motiv och loggor på produkterna med Roland DG-skrivare.

Lönsam lösning

Enligt Paul Willems, chef för affärsutveckling och produktledning på Roland DG EMEA, ser fram emot att få visa möjligheterna med programvaran på mässan.

– Vi är glada över att återvända till Euroshop 2020 för att visa upp våra senaste lösningar som har utvecklats specifikt för att göra personaliserade produkter i butik och online tillgängliga, kreativa och lönsamma för hela detaljhandeln.

Utökad närvaro online

Roland DG kommer också att presentera en nyhet som ska hjälpa återförsäljare att utöka sin närvaro online genom en rad olika leveransmodeller, skriver företaget i ett pressmeddelande utan att närmare avslöja vad det är för en lösning.

Programvaran som lanserades år 2018 kan till exempel personalisera tryck på t-shirts, mössor, tygväskor, smycken, affischer, klistermärken, smartphone-fodral, brevpapper, presenter med mera.
Programvaran Cotodesign lanserades år 2018 och kan till exempel personalisera tryck på t-shirts, mössor, tygväskor, smycken, affischer, klistermärken, smartphone-fodral, brevpapper, presenter med mera.

Läs vidare

Stora möjligheter med AI – men lika stora utmaningar

I vår artikelserie om artificiell intelligens (AI) i den grafiska industrin har vi nu pratat med Adrian Mayr, produktchef på Müller Martini. De är kända för att tillverka efterbehandlingsutrustning i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

MIS-mjukvara speciellt för de mindre tryckerierna

Det molnbaserade MIS-verktyget Nubium är den stora nyheten på årets Drupa hos eProductivity Software (ePS). En produkt som ska göra vardagen enklare för de små och medelstora tryckerierna. 
eProdictivity 1

Cloudlab vill hjälpa tryckerierna med e-handel

Tyska Cloudlab Solutions är en etablerad leverantör av web-to-print-lösningar inom både tryck och förpackning. Med nya versionen X3 tar företaget hjälp av AI när det gäller bland annat design och prissättning.
Cloudlab

HP ingår strategiskt samarbete med Canva

Det AI-baserade designprogrammet Canva har 185 miljoner användare över hela världen. Nu etablerar man ett samarbete med HP.
hp-canva

Senaste nytt

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper