Addbrand ansluter till Unitedprofile

Addbrands marknadschef Johannes Råsbrant och Mange Lindblad, vd på Unitedprofile.

Addbrand blir leverantör av trycksaker på Unitedprofiles sajt. Efter att ha samtalat kring ett samarbete under ett par års tid bestämde sig bolagen i höstas för att gå vidare med idén och börja bygga en modell för trycksaker i webblösningen. Nu är det arbetet klart och Addbrands sortiment fins på Unitedprofiles sajt.

– Vi är jätteglada över att kunna presentera detta samarbetet som gör det ännu enklare för återförsäljare att sälja och beställa trycksaker, säger Johannes Råsbrant, marknadschef på Addbrand.

– Att samla de vanligaste produkterna på Unitedprofile, tillsammans med andra profil- och presentreklamsprodukter, blir helt logiskt för oss. Lösningen riktar sig, precis som vi, bara till återförsäljare och många av våra kunder finns redan anslutna.

– Jättekul att vi är i hamn med detta, säger Mange Lindblad, vd på Unitedprofile.

Utöver det traditionella kontorstrycket, såsom kuvert, brevpapper och block, så kommer Addbrand att ansluta produkter inom expo, emballage och pennor med tryck.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Nannatrycket halverar
kostnad för papper och färg

Holmebo Paper lanserar ett nytt papper för riktigt tunt tryck. Tillsammans med en ny rundbindare från Horimatic skapas en produkt med full funktionalitet men minimal vikt.
– Idén är att du trycker på ett mycket tunt papper – lite drygt 14 gram per kvadratmeter. Genom att du har en produkt med minst 64 sidor – men helst 96 sidor eller fler – så får du stadgan, säger Holmebos vd Nils Ringlek.

Publicerat av: