Om nybygget: ”En dröm sedan dag ett”

Den nordiska maskinleverantören Nize Equipment förbereder sin flytt till danska kommunen Odder. Byggnaden rymmer 1 200 kvadratmeter. Pressbild

Nize Equipment flyttar till nya moderna lokaler. Utöver kontor och lager blir det ett maffigt showroom för att kunna bjuda in till event, kundmöten och utbildningsdagar.

Nordiska leverantören av storformatsskrivare och skärmaskiner, Nize Equipment, satsar på medarbetartrivsel och kundservice i sitt nybyggda huvudkontor i danska Odder på Mittjylland. Inflyttningen sker 1 maj och lokalerna rymmer utöver kontor och lager även ett stort halliknande showroom med hög takhöjd och sju stora takfönster i nordläge som ska ge en naturlig ljussättning av bland annat Swissqprints maskiner.

Smidigare kundsupport

Enligt företaget kommer deras tekniker lättare kunna testa enskilda maskiner och vara behjälpliga med support till kunder, oavsett om det exempelvis ska testas att trycka med lack, tryck med prägling, skärning eller 3d-effektliknande print på tapet.

– Det är ett medvetet val att designa utställningslokalen som en stor mässmonter. Kunder och partner kan komma och se vad vi har och testa utrustningen. Det är också där det kommer att finnas kundutbildning, utvecklingsdagar och evenemang med kunder från hela Norden, förklarar företagets vd Lars Nikolajsen.

Lars Nikolajsen, vd på Nize Equipment. Foto: Claes Nordström

Arrangemang och aktiviteter

För medarbetarnas trivsel har byggnaden olika typer av arbetsstationer, som anställda kan välja att placera efter deras behov, enligt Nize Equipment. Lokalerna bjuder också in till att kunna rymma olika typer av aktiviteter. Det finns ett café för frukostservering, och möjligheter för olika arbetar- och kvällsarrangemang.

De anställda kan välja att arbeta enskilt eller i grupper. Enligt Nize Equipment är inredningen i en smakfull lounge-atmosfär där det finns flexibla arbetsstationer som bjuder in till en bättre arbetsmiljö och är attraktiv för arbetssökande. Pressbild

Lars Nikolajsen säger att det har varit en dröm från allra första dagen att bygga ett eget hus – något som nu blir verklighet.

– Vi säkerställer framtiden för de kommande tio åren genom att skapa en läcker och modern arbetsplats, utformad som framtidens arbetsplats, säger han och tillägger att de på köpet får en smakfull och attraktiv inredning och ett bra geografiskt läge.

Planerar öppet hus

Framöver kommer det att hållas ett öppet hus för att visa upp lokalerna för kunder, partner och leverantörer, utlovar Nikolajsen. Vilket datum det blir återstår att se. Men först är det dags för själva inflyttningen:

– Vi ser fram emot att börja använda det och använda möjligheterna. Att utveckla de nya möjligheterna som vi får för bättre kundservice, kundsamarbete och medarbetarvård.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Den lilla färgen i bläcket

Föreställ dig att du har en fordonspark med tio bilar. Alla kommer från olika tillverkare och varje bil körs på sitt eget, unika bränsle. Idiotiskt skulle du säkert säga. Men vad hade du sagt om det istället handlat om utskriftssystem? Här är det nämligen bläcket som alltid ger bästa resultatet – skräddarsytt för just skrivhuvudet i kombination med det valda materialet.

Publicerat av: