Om nybygget: ”En dröm sedan dag ett”

PUBLICERAD: 15 april 2020
UPPDATERAD: 15 april
Den nordiska maskinleverantören Nize Equipment förbereder sin flytt till danska kommunen Odder. Byggnaden rymmer 1 200 kvadratmeter. Pressbild

Nize Equipment flyttar till nya moderna lokaler. Utöver kontor och lager blir det ett maffigt showroom för att kunna bjuda in till event, kundmöten och utbildningsdagar.

Nordiska leverantören av storformatsskrivare och skärmaskiner, Nize Equipment, satsar på medarbetartrivsel och kundservice i sitt nybyggda huvudkontor i danska Odder på Mittjylland. Inflyttningen sker 1 maj och lokalerna rymmer utöver kontor och lager även ett stort halliknande showroom med hög takhöjd och sju stora takfönster i nordläge som ska ge en naturlig ljussättning av bland annat Swissqprints maskiner.

Smidigare kundsupport

Enligt företaget kommer deras tekniker lättare kunna testa enskilda maskiner och vara behjälpliga med support till kunder, oavsett om det exempelvis ska testas att trycka med lack, tryck med prägling, skärning eller 3d-effektliknande print på tapet.

– Det är ett medvetet val att designa utställningslokalen som en stor mässmonter. Kunder och partner kan komma och se vad vi har och testa utrustningen. Det är också där det kommer att finnas kundutbildning, utvecklingsdagar och evenemang med kunder från hela Norden, förklarar företagets vd Lars Nikolajsen.

Lars Nikolajsen, vd på Nize Equipment. Foto: Claes Nordström
Arrangemang och aktiviteter

För medarbetarnas trivsel har byggnaden olika typer av arbetsstationer, som anställda kan välja att placera efter deras behov, enligt Nize Equipment. Lokalerna bjuder också in till att kunna rymma olika typer av aktiviteter. Det finns ett café för frukostservering, och möjligheter för olika arbetar- och kvällsarrangemang.

De anställda kan välja att arbeta enskilt eller i grupper. Enligt Nize Equipment är inredningen i en smakfull lounge-atmosfär där det finns flexibla arbetsstationer som bjuder in till en bättre arbetsmiljö och är attraktiv för arbetssökande. Pressbild

Lars Nikolajsen säger att det har varit en dröm från allra första dagen att bygga ett eget hus – något som nu blir verklighet.

– Vi säkerställer framtiden för de kommande tio åren genom att skapa en läcker och modern arbetsplats, utformad som framtidens arbetsplats, säger han och tillägger att de på köpet får en smakfull och attraktiv inredning och ett bra geografiskt läge.

Planerar öppet hus

Framöver kommer det att hållas ett öppet hus för att visa upp lokalerna för kunder, partner och leverantörer, utlovar Nikolajsen. Vilket datum det blir återstår att se. Men först är det dags för själva inflyttningen:

– Vi ser fram emot att börja använda det och använda möjligheterna. Att utveckla de nya möjligheterna som vi får för bättre kundservice, kundsamarbete och medarbetarvård.

 

 

Läs vidare

Marabu stöttade sina leverantörer under Fespa

Marabu hade ingen egen monter på årets Fespa-mässa men fanns på plats för att bistå sina leverantörer. Sign&Print följde med Victor Bildsten, digital säljchef på Marabu Scandinavia, på en rundtur i montrarna.
Vanguard 1

Epson lanserar storformatsskrivare för fotoutskrifter

Epson lanserar en ny storformatskrivare för de professionella fotografi-, konst- och affischmarknaderna.
Epson_P20500Series

Fujifilm visar sin förstärkta B2-uppsättning på Drupa

Tillsammans med en stor del av Fujifilms omfattande sortiment kommer ett par nya B2-skrivare att visas upp i Fujifilms monter på Drupa, som inte är mindre än 2 420 m2 stor, vilket motsvarar ungefär tre handbollsplaner.
drupa24_fujifilm

Åtta45 förvärvar grafiskt företag

Åtta45 Print & Media öppnar plånboken och köper ett grafiskt bolag i Stockholm.
åtta45-webb

Senaste nytt

De närmar sig 50 miljoner i omsättning – Inleder utbyggnad

Nilssons Tryckeri närmar sig drömgränsen 50 miljoner kronor i omsättning. Företaget har flyttat sitt nya varumärke Jako till Skåne och håller nu på att bygga ut lokalerna.
nilssons-1

Marabu stöttade sina leverantörer under Fespa

Marabu hade ingen egen monter på årets Fespa-mässa men fanns på plats för att bistå sina leverantörer. Sign&Print följde med Victor Bildsten, digital säljchef på Marabu Scandinavia, på en rundtur i montrarna.
Vanguard 1

Epson lanserar storformatsskrivare för fotoutskrifter

Epson lanserar en ny storformatskrivare för de professionella fotografi-, konst- och affischmarknaderna.
Epson_P20500Series

Fujifilm visar sin förstärkta B2-uppsättning på Drupa

Tillsammans med en stor del av Fujifilms omfattande sortiment kommer ett par nya B2-skrivare att visas upp i Fujifilms monter på Drupa, som inte är mindre än 2 420 m2 stor, vilket motsvarar ungefär tre handbollsplaner.
drupa24_fujifilm