Multiq utser ny vd

Henrik Esbjörnson har tillträtt som ny vd på MultiQ.

Henrik Esbjörnson blir ny vd på Multiq.

Multiq utser Henrik Esbjörnson till ny vd för bolaget. Henrik har de ledaregenskaper som vi efterfrågar, säger Lars Pålsson, styrelseordförande i Multiq. 

Lars Pålsson, styrelseordförande i MultiQ.

Lars Pålsson, styrelseordförande i Multiq.

Helhetsleverantören Multiq har utsett en ny vd med start 1 maj 2020. Henrik Esbjörnson kliver in efter att tillförordnade vd Lars-Göran Mejvik avgår. Esbjörnson har tidigare arbetat på gasbolaget Strandmöllan AB samt på IT-bolaget KMD och Accenture.

Henrik har de ledaregenskaper som vi efterfrågar, vilka kommer att passa utmärkt såväl i den oroliga tid som vi nu befinner oss i samt på vår fortsatta tillväxtresa. Han har omfattande erfarenheter inom försäljning, verksamhetsoptimering, affärsutveckling och innovation, säger Lars Pålsson, styrelseordförande i Multiq.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *