Multiq utser ny vd

Henrik Esbjörnson har tillträtt som ny vd på MultiQ.

Henrik Esbjörnson blir ny vd på Multiq.

Multiq utser Henrik Esbjörnson till ny vd för bolaget. Henrik har de ledaregenskaper som vi efterfrågar, säger Lars Pålsson, styrelseordförande i Multiq. 

Lars Pålsson, styrelseordförande i MultiQ.

Lars Pålsson, styrelseordförande i Multiq.

Helhetsleverantören Multiq har utsett en ny vd med start 1 maj 2020. Henrik Esbjörnson kliver in efter att tillförordnade vd Lars-Göran Mejvik avgår. Esbjörnson har tidigare arbetat på gasbolaget Strandmöllan AB samt på IT-bolaget KMD och Accenture.

Henrik har de ledaregenskaper som vi efterfrågar, vilka kommer att passa utmärkt såväl i den oroliga tid som vi nu befinner oss i samt på vår fortsatta tillväxtresa. Han har omfattande erfarenheter inom försäljning, verksamhetsoptimering, affärsutveckling och innovation, säger Lars Pålsson, styrelseordförande i Multiq.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Tryckt elektronik på frammarsch

Tryckeribranschen kan göra mer än kommersiella jobb, förpackningar eller affischer i storformat. Tryckt elektronik är en miljardindustri och blir alltmer i fokus, särskilt tryckta och flexibla sensorer. Sign&Print frågar Matthew Dyson, teknikanalytiker på ID Tech Ex, om vilka tryckeriföretag som skulle kunna dra nytta av denna utveckling, och vilken kunskap som krävs.

Publicerat av: 

”Inspirerande, innovativt och sevärt”

Matteus Celinski presenterar Canons dragplåster på mässan Sign&Print Connect. Fyra maskiner kommer att stå i främsta rummet. En av dem är den arkmatade inkjetsnackisen som lanserades i fjol.
– Den stora allmänheten får möjlighet att skåda både tryckkvalitet och prestanda ur ett arkproduktionsperspektiv.

Publicerat av: