Adobe uppgraderar i appen

Trycksensitivitet för Apple Pencil är ett nytt verktyg i Photoshop för iPad. Illustration: Adobe

Trycksensitivitet för Apple Pencil är ett nytt verktyg i Photoshop för iPad. Illustration: Adobe

Adobe lanserar uppgraderingar i Creative Cloud-appen för kunder som arbetar med video, illustrationer, teckningar och fotografering.

De nya uppdateringar kommer i tre delar:

  • Adobe Fresco: Multicolor eyedrop, vektorverktyg, ny penselkategori som är kompatibel med Photoshop Mixer-borstar, förbättrat linjalverktyg, Adobe Capture-integration med Shapes etcetera.
  • Photoshop på iPad: Nya och eftertraktade funktioner – kurvor och Apple Pencil print sensitivity.
  • Digital video och audio: ProRes RAW-stöd i Premiere Pro och After Effects, mer strömlinjeformat grafikarbetsflöde i Premiere Pro, Tapered Shape Strokes och Concentric Shape Repeater I After Effects, förbättringar av Audio Triggers och tidslinjefilter i Character Animator, support för Ljudfiler i Creative Cloud Libraries, förmågan att automatiskt ändra storlek på 4:5 bildförhållande bakom kameraskiftning i Premiere Rush etcetera.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Konica Minolta ska visa bredd

Nya maskiner, mjukvaror och efterbehandlingslösningar. Det blir den röda tråden när Konica Minolta laddar inför Sign&Print Connect:
– Vi kommer fortsätta med det vi gjorde på förra Sign&Print Scandinavia där vi slog på stora trumman – att vi är så mycket mer, säger affärsområdeschef Roy Spennare.

Publicerat av: 

Tryckt elektronik på frammarsch

Tryckeribranschen kan göra mer än kommersiella jobb, förpackningar eller affischer i storformat. Tryckt elektronik är en miljardindustri och blir alltmer i fokus, särskilt tryckta och flexibla sensorer. Sign&Print frågar Matthew Dyson, teknikanalytiker på ID Tech Ex, om vilka tryckeriföretag som skulle kunna dra nytta av denna utveckling, och vilken kunskap som krävs.

Publicerat av: