Zünd satsar på svenska marknaden

Henrik Larsson Hedblom.

Henrik Larsson Hedblom är nyrekryterad till Zünd Scandinavia.

Zünd anställer Henrik Larsson Hedblom som säljare för den svenska marknaden. I ryggsäcken har han 25 års erfarenhet inom den grafiska branschen.

Zünd satsar på försäljningen i Sverige med Henrik Larsson Hedblom. Han har anställts i i en säljposition med fokus på mellersta och norra Sverige. Henrik har 25 års erfarenhet inom den grafiska branschen och kommer närmast från Brandfactory. Där arbetade han arbetat som Key account manager och var ansvarig för företagets produktutveckling.

Stor erfarenhet

– Jag ser mycket fram mot att få vara en del av Zünd Skandinavien och att få representera ett av de starkaste varumärkena inom digitala skärmaskiner, säger Henrik Larsson Hedblom.

Henrik har stor erfarenhet inom produktutveckling, effektivisering av produktionsflöden samt kunskap om både maskiner, trycktekniker och material inom den grafiska industrin, skriver Zünd i ett pressmeddelande.

Ska öka närvaron

Henrik blir enligt Zünd ett bra tillskott till deras verksamhet i Skandinavien. Tanken är att han ska öka närvaron på den svenska marknaden och bistå kunder med sin kompetens.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *