Finare färger i fokus

PUBLICERAD: 16 juni 2020
UPPDATERAD: 16 juni

[metaslider id=”209925″]

 

Roland DG breddar sitt TrueVIS-sortiment med TrueVIS VF2-640. Bläckstråleskrivaren ska ge en fin färgåtergivning med en bra prestanda för skyltar, affischer, bilfoliering med mera, enligt tillverkaren.

Den nya TrueVIS VF2-640 har Greenguard Gold-certifierat bläck i färgerna grönt, orange, vitt och CMYKLcLmLk. Tillsammans med den nya True Rich Color-förinställningen kan man kombinera levande nyanser med neutrala gråa toner, skapa mjuka graderingar och naturliga hudtoner, skriver Roland DG.

 

Paul Willems, chef för affärsutveckling och produktledning på Roland DG EMEA.
Paul Willems, chef för affärsutveckling och produktledning på Roland DG EMEA.
Förenklar funktioner

Medföljer gör Ripp- och programvaran för utskrifter Versaworks 6. Enligt Roland DG ska denna förenkla funktionerna men och maximera kraften i den nya skrivaren.

– TrueVis VF2-640 är ett spännande tillägg som kommer lyfta skyltföretags och tryckleverantörers arbeten. Som tryckenhet erbjuder VF2-640 ultimat flexibilitet till användare som kanske vill uppgradera sin befintliga skrivare, eller investera i enbart den teknik de behöver, säger Paul Willems, chef för affärsutveckling och produktledning på Roland DG EMEA och fortsätter:

– Tillägget av grönt, orange och vitt tillåter verkligen skapande av fantastisk grafik.

Tillgänglig i Europa

Den nya skrivaren är tillgänglig för kunder i EMEA-regionen, Europa, Mellanöstern och Afrika.

Läs vidare

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Metalliska element i etiketter minskar förfalskningar

Xeikon samarbetar med Kurz för att ta strid mot piratkopior.
XEI_pr2403_PR_KURZ_EG

Ruter kan köra stora bannerformat i sin nya press

Halländska tryckeriet investerar i en ny digitalpress från Fujifilm.
FotoJet-(92)

Bok & Tryck satsar dubbelt på Ricoh

Bollnäsföretaget Bok & Tryck förnyar maskinparken med två nya digitalpressar från Ricoh. Möjligheten att trycka med en femte färg och på tjockare papper var viktiga faktorer i beslutet för tryckeriet som producerar mycket hängetiketter.
Bok Tryck 1

Senaste nytt

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper