Finare färger i fokus

 

Roland DG breddar sitt TrueVIS-sortiment med TrueVIS VF2-640. Bläckstråleskrivaren ska ge en fin färgåtergivning med en bra prestanda för skyltar, affischer, bilfoliering med mera, enligt tillverkaren.

Den nya TrueVIS VF2-640 har Greenguard Gold-certifierat bläck i färgerna grönt, orange, vitt och CMYKLcLmLk. Tillsammans med den nya True Rich Color-förinställningen kan man kombinera levande nyanser med neutrala gråa toner, skapa mjuka graderingar och naturliga hudtoner, skriver Roland DG.

 

Paul Willems, chef för affärsutveckling och produktledning på Roland DG EMEA.

Paul Willems, chef för affärsutveckling och produktledning på Roland DG EMEA.

Förenklar funktioner

Medföljer gör Ripp- och programvaran för utskrifter Versaworks 6. Enligt Roland DG ska denna förenkla funktionerna men och maximera kraften i den nya skrivaren.

– TrueVis VF2-640 är ett spännande tillägg som kommer lyfta skyltföretags och tryckleverantörers arbeten. Som tryckenhet erbjuder VF2-640 ultimat flexibilitet till användare som kanske vill uppgradera sin befintliga skrivare, eller investera i enbart den teknik de behöver, säger Paul Willems, chef för affärsutveckling och produktledning på Roland DG EMEA och fortsätter:

– Tillägget av grönt, orange och vitt tillåter verkligen skapande av fantastisk grafik.

Tillgänglig i Europa

Den nya skrivaren är tillgänglig för kunder i EMEA-regionen, Europa, Mellanöstern och Afrika.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Djupdyk i digitaltryckt inredningsdekor – dess möjligheter och framtid

De klassiska trycksakerna, personaliserat eller producerat i små upplagor är ingen match digitaltryck. Men det finns också framtida marknader och en är inredning och utformning fysiska miljöer. Sign&Print intervjuar interiör- och dekorexperten Rachel Nunziata om vad tryckerier bör tänka på när de går in på denna marknad.

Publicerat av: 

Luleåföretag tar in kraftfull fräsning

Ett två gånger tre meter stort skärbord med en kraftfull fräs som även tar sig igenom hårdare material som plåt och plexi. Med HS Copy & Skyltfabrikens senaste investering får de allt i en maskin. Den ska ge ökad produktionshastighet och ett automatiserat flöde i efterbearbetningen av skyltar.

Publicerat av: 

Förpackningsdesign för nybörjare – och experter

När Ink n Art lanserade sin webbshop var tanken att göra det så smidigt och enkelt som möjligt för kunder att beställa. Men också att låta kreativiteten flöda. Valet föll på designmotorn Chili Publisher Online, en mjukvara som ger användare möjlighet att skapa både unika och standardiserade förpackningar, klistermärken och tackkort.

Publicerat av: 

Expohouse: ”Det mesta utgår från en fysisk miljö”

Expohouse står till tjänst där den digitala och fysiska butiken möts. De designar, producerar, bygger och genomför butiks- och kontorsomvandlingar, från ax till limpa, till flera stora globala varumärken. Att inreda och skapa upplevelser i fasta fysiska miljöer har blivit en allt större del av företagets leverans.

Publicerat av: 

Tredubblad lokalyta ska matcha snabb expansion

Nya lokaler väntar för Folier.se. Flyttlasset går från Södertälje till Vagnhärad där leverantören kommer att bre ut sig på cirka 1 000 kvadratmeter med större lageryta och ytterligare en slitteravdelning. Richard Rindelaub, försäljningsansvarig hos återförsäljaren, förklarar varför:
– Vi expanderar så snabbt och ökar försäljningen så mycket.

Publicerat av: