Finare färger i fokus

 

Roland DG breddar sitt TrueVIS-sortiment med TrueVIS VF2-640. Bläckstråleskrivaren ska ge en fin färgåtergivning med en bra prestanda för skyltar, affischer, bilfoliering med mera, enligt tillverkaren.

Den nya TrueVIS VF2-640 har Greenguard Gold-certifierat bläck i färgerna grönt, orange, vitt och CMYKLcLmLk. Tillsammans med den nya True Rich Color-förinställningen kan man kombinera levande nyanser med neutrala gråa toner, skapa mjuka graderingar och naturliga hudtoner, skriver Roland DG.

 

Paul Willems, chef för affärsutveckling och produktledning på Roland DG EMEA.

Paul Willems, chef för affärsutveckling och produktledning på Roland DG EMEA.

Förenklar funktioner

Medföljer gör Ripp- och programvaran för utskrifter Versaworks 6. Enligt Roland DG ska denna förenkla funktionerna men och maximera kraften i den nya skrivaren.

– TrueVis VF2-640 är ett spännande tillägg som kommer lyfta skyltföretags och tryckleverantörers arbeten. Som tryckenhet erbjuder VF2-640 ultimat flexibilitet till användare som kanske vill uppgradera sin befintliga skrivare, eller investera i enbart den teknik de behöver, säger Paul Willems, chef för affärsutveckling och produktledning på Roland DG EMEA och fortsätter:

– Tillägget av grönt, orange och vitt tillåter verkligen skapande av fantastisk grafik.

Tillgänglig i Europa

Den nya skrivaren är tillgänglig för kunder i EMEA-regionen, Europa, Mellanöstern och Afrika.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *