Finare färger i fokus

PUBLICERAD: 16 juni 2020
UPPDATERAD: 16 juni

[metaslider id=”209925″]

 

Roland DG breddar sitt TrueVIS-sortiment med TrueVIS VF2-640. Bläckstråleskrivaren ska ge en fin färgåtergivning med en bra prestanda för skyltar, affischer, bilfoliering med mera, enligt tillverkaren.

Den nya TrueVIS VF2-640 har Greenguard Gold-certifierat bläck i färgerna grönt, orange, vitt och CMYKLcLmLk. Tillsammans med den nya True Rich Color-förinställningen kan man kombinera levande nyanser med neutrala gråa toner, skapa mjuka graderingar och naturliga hudtoner, skriver Roland DG.

 

Paul Willems, chef för affärsutveckling och produktledning på Roland DG EMEA.
Paul Willems, chef för affärsutveckling och produktledning på Roland DG EMEA.
Förenklar funktioner

Medföljer gör Ripp- och programvaran för utskrifter Versaworks 6. Enligt Roland DG ska denna förenkla funktionerna men och maximera kraften i den nya skrivaren.

– TrueVis VF2-640 är ett spännande tillägg som kommer lyfta skyltföretags och tryckleverantörers arbeten. Som tryckenhet erbjuder VF2-640 ultimat flexibilitet till användare som kanske vill uppgradera sin befintliga skrivare, eller investera i enbart den teknik de behöver, säger Paul Willems, chef för affärsutveckling och produktledning på Roland DG EMEA och fortsätter:

– Tillägget av grönt, orange och vitt tillåter verkligen skapande av fantastisk grafik.

Tillgänglig i Europa

Den nya skrivaren är tillgänglig för kunder i EMEA-regionen, Europa, Mellanöstern och Afrika.

Läs vidare

Storformatsjätten Ackert Reklam börjar med småformat

Storformatsjätten på västkusten, Ackert Reklam, har lite i smyg börjat med småformat. Företaget vill alltid ligga i framkant oavsett om det gäller nya maskiner, automatisering och noggrannhet i både stort och smått. Omsättningen och vinsten ligger på imponerande siffror år efter år, men varför tar de inte nästa kliv?
Acker-stor

Konica Minolta lanserar ny B2 bläckstråleskrivare på Drupa

Med sina 2 400 m2 har Konica Minolta den sjunde största montern på Drupa. 150 personer kommer att ta emot besökarna. En ny B2 bläckstråleskrivare kommer att finnas i montern.
drupa24_konica

BCB Tryckeri & Media skalade ner och studsade upp

För tre år sedan stod anrika BCB Tryckeri & Media inför ett avgörande beslut – lägga ner eller anpassa kostymen. Efter att ha sålt av sina offsetpressar, dragit ner på personal och flyttat till mindre lokaler har nu verksamheten studsat uppåt med fina stabila siffror. Det gör att Varbergstryckeriet senare i år kan fira sin 120:e födelsedag.
BCB5

Cykelfantast ska få Storbildsbolaget att växla upp

Efter några år på ett cykelföretag återvänder den tidigare försäljningschefen Patrick Söderberg till Storbildsbolaget. Som vice vd ska han få Helsingborgsföretaget att växla upp sina strategiska planer för framtiden.  
IMG_3878

Senaste nytt

Storformatsjätten Ackert Reklam börjar med småformat

Storformatsjätten på västkusten, Ackert Reklam, har lite i smyg börjat med småformat. Företaget vill alltid ligga i framkant oavsett om det gäller nya maskiner, automatisering och noggrannhet i både stort och smått. Omsättningen och vinsten ligger på imponerande siffror år efter år, men varför tar de inte nästa kliv?
Acker-stor

Konica Minolta lanserar ny B2 bläckstråleskrivare på Drupa

Med sina 2 400 m2 har Konica Minolta den sjunde största montern på Drupa. 150 personer kommer att ta emot besökarna. En ny B2 bläckstråleskrivare kommer att finnas i montern.
drupa24_konica

Explosivt bidrag vinner Print Power Awards

Designstudenten Isabella Wretman i Stockholm vinner årets Print Power Awards. Årets tema var yttrandefrihet och 22-åringens bidrag "Sprängkraft" föll juryn i smaken. 
isabella1

BCB Tryckeri & Media skalade ner och studsade upp

För tre år sedan stod anrika BCB Tryckeri & Media inför ett avgörande beslut – lägga ner eller anpassa kostymen. Efter att ha sålt av sina offsetpressar, dragit ner på personal och flyttat till mindre lokaler har nu verksamheten studsat uppåt med fina stabila siffror. Det gör att Varbergstryckeriet senare i år kan fira sin 120:e födelsedag.
BCB5