Över 1500 utställare på kortat Drupa

Drupa-mässan i Düsseldorf nästa år blir två dagar kortare. Foto: Pressfoto

– Vi har över 1500 bokade utställare på Drupa, som hålls den 20-28 april 2021, berättar mässchefen Sabine Geldermann, som samtidigt bekräftar att mässtiden kortas från elva till nio dagar.

KBA:s vd Claus Bolza-Schünemann är ordförande i Drupa-kommittén. Han är tydlig med att KBA kommer att ställa ut sina tryckpressar, även om Komori och Heidelberg inte kommer att delta i nästa års Drupa.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Prislyft med digital förädling

Vanligt fyrfärgstryck är inte tillräckligt om du vill kräma ut mer pengar ur tryckjobbet. Enligt en undersökning är trycksaksköpare nämligen villiga att betala mellan 24 till 89 procent mer om det appliceras digital förädling. MGI och Konica Minolta har expansion i sikte för maskinserien Jetvarnish. 

Publicerat av: