Signcom utökar inom storformat

Richard Garp, Business Account Manager på Epson och Simon Nyman, produktchef Printer Hardware på Signcom.

Richard Garp, Business Account Manager på Epson och Simon Nyman, produktchef Printer Hardware på Signcom.

Två nya storformatsskrivare från Epson tar plats i återförsäljaren Signcoms sortiment.
– Genom att lägga till dessa skrivare kan vi erbjuda ett än bredare utbud och ge varje kund exakt det de behöver, säger Signcoms produktchef Simon Nyman.

Signcom breddar i produktportföljen med två nya storformatsskrivare från Epson. Det gäller Epsons modeller Surecolor S80600 med solventbläck och Surecolor R5000 med resinbläck.

Fördelaktig prisbild

– Vi är mycket glada att kunna utöka vårt sortiment med Epsons skrivare för solvent- och resinbläck. Epsons skrivare är kända för både tillförlitlighet och högkvalitativa, färgrika utskrifter, säger Simon Nyman, produktchef Printer Hardware på Signcom och fortsätter:

– Med en mycket fördelaktig prisbild, som en helt ny storformatskrivare för runt 3 500 kronor per månad, hoppas vi kunna ge fler möjligheten att satsa och gå framåt, säger Simon Nyman, produktchef Printer Hardware på Signcom.

 

Större möjligheter

Epson SC-S80600 är en storformatsskrivare som kommer med Epsons PrecisionCore TFP-skrivhuvud samt UltraChrome GS3-bläck. Dessa inkluderar nio kulörer inklusive rött, skriver Signcom i ett pressmeddelande. Enligt företaget öppnar möjligheten att skriva ut i ett högkvalitativt läge med punktprecision upp för ett större antal printmedier, till exempel canvas, transparent film, vinyl och fotopapper.

Den andra modellen, SC-R5000, arbetar med en vattenbaserad resinbläcklösning och öppnar upp för tryck av banderoller, tapeter, vinyl, fönsterfilm och textilier. Maskinen kommer med Epsons PrecisionCore Micro TFP-skrivhuvud, temperaturkontroll som ska säkerställa att färgerna är konsekventa i hela trycket, tre oberoende värmare samt en effektiv tork- och härdningsprocess.

– Signcoms breda nätverk, Epsons högkvalitativa skrivare och vår gemensamma erfarenhet och kunskap är en oslagbar kombination. Det här kommer verkligen att gynna både den enskilda användaren och marknaden i stort, säger Richard Garp, Business Account Manager på Epson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Lackat och klart för arkmatad inkjet

Canon har i samarbete med Plockmatic tagit fram en sömlös integration mellan Canons arkmatade digitala tryckpressar i varioPRINT iX-serien och Plockmatics DigiCoater Pro 400 HD LED efterbehandlingsmaskin. Kombinationen ska göra att kunderna kan producera högkvalitativa uv-lackade produkter i hög hastighet i ett automatiserat flöde.

Publicerat av: