Tommy Segelberg till Canon

 

Tommy Segelberg, nyanställd som säljare hos Canon.

Tommy Segelberg börjar som säljare på Canon. Där ska han, på nordisk bas, sälja de stora och affärskritiska inkjetmaskinerna i ark och rulle.

– Vi behövde förstärka teamet med ytterligare en säljare för att hinna med, säger affärsområdeschefen Matteus Celinski, som välkomnar att få in en person med senior erfarenhet inom området.

­ Tommy Segelberg började som praktikant hos Océ 1995. Det resulterade i att han samma år fick jobb hos Canon, där han var kvar till 2003.

Därefter gick han till en Ricoh återförsäljare innan han fortsatte till Ricoh, där han blev chef för Production Printing och även satt med i företagets ledningsgrupp.

De senaste tre åren har han arbetat med export av svenskutvecklad efterbehandling och nu är han tillbaka där han började.

– Jo, det kan man säga, för det segment jag ska sälja är just de produkter hos Canon som utvecklats av det som tidigare var Océ i Tyskland och Holland. Det här är stora, affärskritiska maskiner där affären ofta tar lång tid och är komplex att ta fram. Det ska bli spännande att börja.

Tommy Segelberg kastas rakt in i arbetet genom att vara med i teamet på Sign&Print Connect mässan, där du kan kontakta honom.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Canon LabelStream 4000 visas för nordiska mässpubliken

Canon lägger allt krut på en enda maskin under Packnorth den 10–12 maj. Canon LabelStream 4000, en spännande etikettpress som lanserades år 2019, har nu börjat hitta ut på marknader i Europa. Norden är ännu ett orört område, men Canon hoppas kunna lägga grunden för kommande installationer via Packnorth.

Publicerat av: 

Ricoh utmanar med vattenbaserad bläckskrivare i B2-format

Ricoh presenterar sin första vattenbaserade B2-bläckstråleskrivare med duplex-kapacitet. Den nya skrivaren är utrustad med ny bläck- och härdningsteknik och kan skriva ut på praktiskt taget vilken typ av papper som helst, inklusive bestrukna offsetkvaliteter – utan att använda primer.

Publicerat av: 

Förpackningskonsulter intar mässa

AFRY är ett förhållandevis nytt namn på det vi tidigare kände som Ångpanneföreningen, eller ÅF. När Packnorth arrangeras 10–12 maj är man en av utställarna. Vi frågade de välkända förpackningskonsulterna Niclas Björkholtz och Christian Håkansson om vad som lockar dem med Packnorth och vad man kommer att presentera i sin monter.

Publicerat av: