Tommy Segelberg till Canon

 

Tommy Segelberg, nyanställd som säljare hos Canon.

Tommy Segelberg börjar som säljare på Canon. Där ska han, på nordisk bas, sälja de stora och affärskritiska inkjetmaskinerna i ark och rulle.

– Vi behövde förstärka teamet med ytterligare en säljare för att hinna med, säger affärsområdeschefen Matteus Celinski, som välkomnar att få in en person med senior erfarenhet inom området.

­ Tommy Segelberg började som praktikant hos Océ 1995. Det resulterade i att han samma år fick jobb hos Canon, där han var kvar till 2003.

Därefter gick han till en Ricoh återförsäljare innan han fortsatte till Ricoh, där han blev chef för Production Printing och även satt med i företagets ledningsgrupp.

De senaste tre åren har han arbetat med export av svenskutvecklad efterbehandling och nu är han tillbaka där han började.

– Jo, det kan man säga, för det segment jag ska sälja är just de produkter hos Canon som utvecklats av det som tidigare var Océ i Tyskland och Holland. Det här är stora, affärskritiska maskiner där affären ofta tar lång tid och är komplex att ta fram. Det ska bli spännande att börja.

Tommy Segelberg kastas rakt in i arbetet genom att vara med i teamet på Sign&Print Connect mässan, där du kan kontakta honom.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Bokens förvandling genom hållbar innovation

Hållbarhet blir allt viktigare för alla aktörer i bokbranschen. Med det ökade fokuset på hållbarhet handlar årets Canon Future Book Forum den 2 december om att främja hållbar innovation i alla delar av förlagsbranschen – från hur böcker produceras, distribueras och är tillgängliga, till deras avtryck i vår vardag.

Publicerat av: 

Från glada gubbar till e-handel

System för att på riktigt kunna e-handla med trycksaker. Och då även komplexa former av förpackning. Det är vad det tyska företaget Cloudlab ägnar sig år. Detta snabbt växande företag – från 50 anställda i våras till 75 nu – används av de tyska nättryckerierna, samt tryckerier runt om i världen och sedan en tid tillbaka också på flera platser i Skandinavien.

Publicerat av: 

De demonstrerar komplett förpackningsflöde

Etiketter och förpackningar är två tillväxtområden inom den grafiska branschen. Konica Minolta har sammanställt några förslag på hur tryckerier kan ta del av den positiva utvecklingen, inte bara med en digital etikettskrivare, utan en komplett lösning för att producera etiketter och förpackningar i korta serier.

Publicerat av: 

Ny studie: Så upplever företag hållbarhetsarbetet

56 procent av tillfrågade europeiska företag upplever det som kämpigt att göra gröna investeringar eftersom andra affärsproblem ses som mer krävande. Och bara en tredjedel av företagens chefer ser den digitala transformationen som en möjliggörare för mer hållbara affärsmetoder. Det framgår i en ny Ricoh-studie.

Publicerat av: 

Canon sätter standard för CAD-utskrifter

Canons nya storformatsskrivare för CAD-ritningar och affischutskrifter i färg täpper till luckan tillverkaren haft när det gäller att nå kunder i låg- och mellansegmentet.
– Man har tagit de bästa bitarna från Canons produktionsperspektiv och gjort det i en ny smidig kompakt lösning. Den här kommer vi definitivt se mer av på marknaden i sitt segment, säger Matteus Celinski, Sverigechef hos Canon.

Publicerat av: