Tommy Segelberg till Canon

 

Tommy Segelberg, nyanställd som säljare hos Canon.

Tommy Segelberg börjar som säljare på Canon. Där ska han, på nordisk bas, sälja de stora och affärskritiska inkjetmaskinerna i ark och rulle.

– Vi behövde förstärka teamet med ytterligare en säljare för att hinna med, säger affärsområdeschefen Matteus Celinski, som välkomnar att få in en person med senior erfarenhet inom området.

­ Tommy Segelberg började som praktikant hos Océ 1995. Det resulterade i att han samma år fick jobb hos Canon, där han var kvar till 2003.

Därefter gick han till en Ricoh återförsäljare innan han fortsatte till Ricoh, där han blev chef för Production Printing och även satt med i företagets ledningsgrupp.

De senaste tre åren har han arbetat med export av svenskutvecklad efterbehandling och nu är han tillbaka där han började.

– Jo, det kan man säga, för det segment jag ska sälja är just de produkter hos Canon som utvecklats av det som tidigare var Océ i Tyskland och Holland. Det här är stora, affärskritiska maskiner där affären ofta tar lång tid och är komplex att ta fram. Det ska bli spännande att börja.

Tommy Segelberg kastas rakt in i arbetet genom att vara med i teamet på Sign&Print Connect mässan, där du kan kontakta honom.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Högtryck för värmemattor: Printar tusentals meter under iskalla vintrar

Elvärmeprodukter i Skellefteå är långt ifrån ett klassiskt printföretag. Ändå skriver de ut tusentals kvadratmeter tjältiningsmattor en kall vinter. En ny eko solvent-skrivare levererad av Marabu kom på plats i början av året för att göra jobbet.

Publicerat av: