Klart med pvc-fria material för storformat

PUBLICERAD: 16 februari 2021
UPPDATERAD: 16 februari
Johan Söderberg och Caroline Hederstedt hos Filmolux gläds åt det nya partnersamarbetet med Taya Group. Foto: Pressbild

Filmolux blir europeisk distributör av Taya Groups pvc-fria banderoll- och bannermaterial av märket Kavalan.

Det handlar om Frontlit, Mesh, Backlit och Blockout i olika utföranden, enligt Johan Söderberg hos Filmolux. Det nya samarbetet med Taya groups ger distributören tillgång till Kavalans pvc-fria utbud med banderoll- och bannermaterial.

– Vi kan nu erbjuda ett komplett sortiment av PVC-fria produkter inom alla användningsområden; självhäftande, laminat, monteringsadhesiv, display och nu alltså även till banderoller. Det här är ett stort steg framåt i vår strävan att bli den ledande leverantören av PVC-fria produkter.

Taya Group är en taiwanesisk tillverkare av bestrukna printmaterial. Johan Söderberg säger att Kavalan-produkterna karaktäriseras av en hög kvalitet och är under kontinuerlig utveckling för att bli ännu bättre och mer hållbara.

– Jag tror att våra kunder kommer att bli positivt överraskade hur lättarbetade produkterna är och över den utmärkta utskriftskvaliteten.

Filmolux är ett distributionsbolag för hela Neschens sortiment.

Läs vidare

Det händer på årets Fespa-mässa

När Fespa Global Print Expo återvänder till Amsterdam RAI i mars så är det med välkända inslag som Sustainability Spotlight och World Wrap Masters, men även med nyheter som rör digital signage, personalisering och ett initiativ för att minska spillet.
Fespa kollage

Agfa klättrar högre med nya Anapurnan

Ett betydande steg framåt när det gäller både hastighet och utskriftskvalitet. Så beskriver Agfa den nästa generationen av storformatshybriden Anapurna som visas under Fespa.
Anapurna-H3200 webb

Tåligare utskrifter med nya imagePROGRAF

Canon släpper nya modeller i två av sina serier med storformatsskrivare, imagePROGRAF GP respektive PRO. Bland nyheterna kan nämnas förbättrad ljusbeständighet och reptålighet. 
LC10_GP6600S_PFP2_CEL_660x372

Agfa och EFI inleder samarbete: "En milstolpe"

Agfa och EFI meddelar att de ingått ett strategiskt partnerskap. Genom att samarbeta ska de två jättarna inom inkjet kunna dra fördel av varandras spetskompetenser samt driva utveckling och innovation.
EFI Agfa 2

Senaste nytt

Spandex lanserar ny folieserie

Spandex introducerar varumärket AUTO och ett produktsortiment som riktar sig till professionella aktörer inom bilfoliering. Den första produkten är en serie PPF-folier.
AUTO PPF PR-Images 2

TAG Reklam: "Vi vill ha så lite som möjligt på hyllan"

TAG Reklam är en veteran bland Karlstads många profilföretag och uppnådde sin högsta omsättning senaste året 2022/2023. I sitt nattklubbssvarta showroom satsar de på minimalism för att underlätta för kunderna.
– Vi vill ha så lite som möjligt på hyllan, säger Andreas Gustafsson, vd.
DSC_5547

Tryckcentrum växer digitalt genom förvärv

Tryckcentrum i Blekinge förvärvar Altefur Development och den 1 mars öppnas en ny avdelning som kommer att fokusera på digital kommunikation.
Tryckcentrum

Profilföretaget Printer gör satsning i Finland

Brover Group-ägda Printer, e-handlare inom reklam- och trycksaker, har verkat på den svenska marknaden under några år. Nu tar företaget steget över Östersjön och går in i grannlandet Finland.
Printer Finland