Klart med pvc-fria material för storformat

Johan Söderberg och Caroline Hederstedt hos Filmolux gläds åt det nya partnersamarbetet med Taya Group. Foto: Pressbild

Filmolux blir europeisk distributör av Taya Groups pvc-fria banderoll- och bannermaterial av märket Kavalan.

Det handlar om Frontlit, Mesh, Backlit och Blockout i olika utföranden, enligt Johan Söderberg hos Filmolux. Det nya samarbetet med Taya groups ger distributören tillgång till Kavalans pvc-fria utbud med banderoll- och bannermaterial.

– Vi kan nu erbjuda ett komplett sortiment av PVC-fria produkter inom alla användningsområden; självhäftande, laminat, monteringsadhesiv, display och nu alltså även till banderoller. Det här är ett stort steg framåt i vår strävan att bli den ledande leverantören av PVC-fria produkter.

Taya Group är en taiwanesisk tillverkare av bestrukna printmaterial. Johan Söderberg säger att Kavalan-produkterna karaktäriseras av en hög kvalitet och är under kontinuerlig utveckling för att bli ännu bättre och mer hållbara.

– Jag tror att våra kunder kommer att bli positivt överraskade hur lättarbetade produkterna är och över den utmärkta utskriftskvaliteten.

Filmolux är ett distributionsbolag för hela Neschens sortiment.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Högtryck för värmemattor: Printar tusentals meter under iskalla vintrar

Elvärmeprodukter i Skellefteå är långt ifrån ett klassiskt printföretag. Ändå skriver de ut tusentals kvadratmeter tjältiningsmattor en kall vinter. En ny eko solvent-skrivare levererad av Marabu kom på plats i början av året för att göra jobbet.

Publicerat av: