Klart med pvc-fria material för storformat

Johan Söderberg och Caroline Hederstedt hos Filmolux gläds åt det nya partnersamarbetet med Taya Group. Foto: Pressbild

Filmolux blir europeisk distributör av Taya Groups pvc-fria banderoll- och bannermaterial av märket Kavalan.

Det handlar om Frontlit, Mesh, Backlit och Blockout i olika utföranden, enligt Johan Söderberg hos Filmolux. Det nya samarbetet med Taya groups ger distributören tillgång till Kavalans pvc-fria utbud med banderoll- och bannermaterial.

– Vi kan nu erbjuda ett komplett sortiment av PVC-fria produkter inom alla användningsområden; självhäftande, laminat, monteringsadhesiv, display och nu alltså även till banderoller. Det här är ett stort steg framåt i vår strävan att bli den ledande leverantören av PVC-fria produkter.

Taya Group är en taiwanesisk tillverkare av bestrukna printmaterial. Johan Söderberg säger att Kavalan-produkterna karaktäriseras av en hög kvalitet och är under kontinuerlig utveckling för att bli ännu bättre och mer hållbara.

– Jag tror att våra kunder kommer att bli positivt överraskade hur lättarbetade produkterna är och över den utmärkta utskriftskvaliteten.

Filmolux är ett distributionsbolag för hela Neschens sortiment.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Canon LabelStream 4000 visas för nordiska mässpubliken

Canon lägger allt krut på en enda maskin under Packnorth den 10–12 maj. Canon LabelStream 4000, en spännande etikettpress som lanserades år 2019, har nu börjat hitta ut på marknader i Europa. Norden är ännu ett orört område, men Canon hoppas kunna lägga grunden för kommande installationer via Packnorth.

Publicerat av: 

Ricoh utmanar med vattenbaserad bläckskrivare i B2-format

Ricoh presenterar sin första vattenbaserade B2-bläckstråleskrivare med duplex-kapacitet. Den nya skrivaren är utrustad med ny bläck- och härdningsteknik och kan skriva ut på praktiskt taget vilken typ av papper som helst, inklusive bestrukna offsetkvaliteter – utan att använda primer.

Publicerat av: 

Förpackningskonsulter intar mässa

AFRY är ett förhållandevis nytt namn på det vi tidigare kände som Ångpanneföreningen, eller ÅF. När Packnorth arrangeras 10–12 maj är man en av utställarna. Vi frågade de välkända förpackningskonsulterna Niclas Björkholtz och Christian Håkansson om vad som lockar dem med Packnorth och vad man kommer att presentera i sin monter.

Publicerat av: