Expansion för profilföretag

Felestad växer – nu har företaget en filial i Göteborg. Foto: Pressbild

Felestad öppnar sitt tredje försäljningskontor i Göteborg och passar samtidigt på att utöka säljstyrkan.
– Jag ser denna expansion som ett naturligt steg för vår verksamhet, säger vd:n Linda Rosberg.

Huvudkontoret ligger i Löddeköping och Felestad new wave profile har även försäljningskontor och utställningslokaler i Stockholm. Profilföretaget har nu valt att slå upp portarna till en tredje filial, ett försäljningskontor i Göteborg. Vd:n Linda Rosberg förklarar att expansionen är ett led i att komma närmare kunderna:

– Det är av stor vikt att vi har försäljningskontor i Sveriges största städer för att vi ska kunna utvecklas till att bli Nordens vassaste leverantör inom totalprofilering. Detta för att komma närmare flertalet kunder som finns i Göteborg och Stockholm, säger hon i ett pressmeddelande.

Felestad förstärker också säljorganisationen med Tobias Nilsson som har flera års säljerfarenhet från utbildningsbranschen samt Yvonne Westberg som har varit verksam under flera år i profilbranschen. Enligt företaget tillsätts också en ny tjänst, en marknads- och kommunikationsansvarig där Malin Kemi ska bidra till varumärkesexpansion.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Udda fågel i tryckeribranschen: ”Vi gillar problemlösning”

Hos Passet Screen sköter Bengt Pettersson det analoga trycket och sonen Anders kör digital storformat. Deras två avdelningar bidrar till synergieffekter och specialtryck dem emellan. Plantrycket växer och har svängt mer åt att trycka förpackningslådor till e-handeln, men på senare år har digitaltrycket seglat upp försäljningsmässigt hack i häl.

Publicerat av: 

Plastexperten: Tunt underlag för gröna påståenden

Emma Strömberg är plastexpert på oberoende forskningsinstitutet IVL Svenska miljöinstitutet AB och docent i polymera material. Hon har tittat på om det gjorts någon specifik forskning på pvc-vinyler eller pvc-fria alternativ, men det visar sig att det är knapert med forskningsrapporter om detta.

Publicerat av: