Expansion för profilföretag

Felestad växer – nu har företaget en filial i Göteborg. Foto: Pressbild

Felestad öppnar sitt tredje försäljningskontor i Göteborg och passar samtidigt på att utöka säljstyrkan.
– Jag ser denna expansion som ett naturligt steg för vår verksamhet, säger vd:n Linda Rosberg.

Huvudkontoret ligger i Löddeköping och Felestad new wave profile har även försäljningskontor och utställningslokaler i Stockholm. Profilföretaget har nu valt att slå upp portarna till en tredje filial, ett försäljningskontor i Göteborg. Vd:n Linda Rosberg förklarar att expansionen är ett led i att komma närmare kunderna:

– Det är av stor vikt att vi har försäljningskontor i Sveriges största städer för att vi ska kunna utvecklas till att bli Nordens vassaste leverantör inom totalprofilering. Detta för att komma närmare flertalet kunder som finns i Göteborg och Stockholm, säger hon i ett pressmeddelande.

Felestad förstärker också säljorganisationen med Tobias Nilsson som har flera års säljerfarenhet från utbildningsbranschen samt Yvonne Westberg som har varit verksam under flera år i profilbranschen. Enligt företaget tillsätts också en ny tjänst, en marknads- och kommunikationsansvarig där Malin Kemi ska bidra till varumärkesexpansion.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Högtryck för värmemattor: Printar tusentals meter under iskalla vintrar

Elvärmeprodukter i Skellefteå är långt ifrån ett klassiskt printföretag. Ändå skriver de ut tusentals kvadratmeter tjältiningsmattor en kall vinter. En ny eko solvent-skrivare levererad av Marabu kom på plats i början av året för att göra jobbet.

Publicerat av: