Expansion för profilföretag

Felestad växer – nu har företaget en filial i Göteborg. Foto: Pressbild

Felestad öppnar sitt tredje försäljningskontor i Göteborg och passar samtidigt på att utöka säljstyrkan.
– Jag ser denna expansion som ett naturligt steg för vår verksamhet, säger vd:n Linda Rosberg.

Huvudkontoret ligger i Löddeköping och Felestad new wave profile har även försäljningskontor och utställningslokaler i Stockholm. Profilföretaget har nu valt att slå upp portarna till en tredje filial, ett försäljningskontor i Göteborg. Vd:n Linda Rosberg förklarar att expansionen är ett led i att komma närmare kunderna:

– Det är av stor vikt att vi har försäljningskontor i Sveriges största städer för att vi ska kunna utvecklas till att bli Nordens vassaste leverantör inom totalprofilering. Detta för att komma närmare flertalet kunder som finns i Göteborg och Stockholm, säger hon i ett pressmeddelande.

Felestad förstärker också säljorganisationen med Tobias Nilsson som har flera års säljerfarenhet från utbildningsbranschen samt Yvonne Westberg som har varit verksam under flera år i profilbranschen. Enligt företaget tillsätts också en ny tjänst, en marknads- och kommunikationsansvarig där Malin Kemi ska bidra till varumärkesexpansion.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Canon LabelStream 4000 visas för nordiska mässpubliken

Canon lägger allt krut på en enda maskin under Packnorth den 10–12 maj. Canon LabelStream 4000, en spännande etikettpress som lanserades år 2019, har nu börjat hitta ut på marknader i Europa. Norden är ännu ett orört område, men Canon hoppas kunna lägga grunden för kommande installationer via Packnorth.

Publicerat av: 

Ricoh utmanar med vattenbaserad bläckskrivare i B2-format

Ricoh presenterar sin första vattenbaserade B2-bläckstråleskrivare med duplex-kapacitet. Den nya skrivaren är utrustad med ny bläck- och härdningsteknik och kan skriva ut på praktiskt taget vilken typ av papper som helst, inklusive bestrukna offsetkvaliteter – utan att använda primer.

Publicerat av: 

Förpackningskonsulter intar mässa

AFRY är ett förhållandevis nytt namn på det vi tidigare kände som Ångpanneföreningen, eller ÅF. När Packnorth arrangeras 10–12 maj är man en av utställarna. Vi frågade de välkända förpackningskonsulterna Niclas Björkholtz och Christian Håkansson om vad som lockar dem med Packnorth och vad man kommer att presentera i sin monter.

Publicerat av: