Expansion för profilföretag

PUBLICERAD: 19 februari 2021
UPPDATERAD: 19 februari
Felestad växer – nu har företaget en filial i Göteborg. Foto: Pressbild

Felestad öppnar sitt tredje försäljningskontor i Göteborg och passar samtidigt på att utöka säljstyrkan.
– Jag ser denna expansion som ett naturligt steg för vår verksamhet, säger vd:n Linda Rosberg.

Huvudkontoret ligger i Löddeköping och Felestad new wave profile har även försäljningskontor och utställningslokaler i Stockholm. Profilföretaget har nu valt att slå upp portarna till en tredje filial, ett försäljningskontor i Göteborg. Vd:n Linda Rosberg förklarar att expansionen är ett led i att komma närmare kunderna:

– Det är av stor vikt att vi har försäljningskontor i Sveriges största städer för att vi ska kunna utvecklas till att bli Nordens vassaste leverantör inom totalprofilering. Detta för att komma närmare flertalet kunder som finns i Göteborg och Stockholm, säger hon i ett pressmeddelande.

Felestad förstärker också säljorganisationen med Tobias Nilsson som har flera års säljerfarenhet från utbildningsbranschen samt Yvonne Westberg som har varit verksam under flera år i profilbranschen. Enligt företaget tillsätts också en ny tjänst, en marknads- och kommunikationsansvarig där Malin Kemi ska bidra till varumärkesexpansion.

 

Läs vidare

Elitidrottaren som trycker och graverar till bröllop

Jessica Ekvall lämnade tv-branschen för att få vara kreativ på riktigt. I villan utanför Stockholm har 25-åring byggt upp företaget Silver Leaf som trycker på allt från kläder till glas för alla tillfällen. Företaget har en särskild inriktning mot bröllop.
Silver-Leaf-collage

Nya möjligheter när Fespa återvänder till Amsterdam

Fespa Global Print Expo hölls så sent som i oktober 2021 i Amsterdam. I vår gör mässan comeback i staden och på RAI Exhibition Centre. 
Fespa Amsterdam pressbild

UV-printing i fokus under innovationsdagar

Mimaki bjuder i slutet av oktober in till sitt digitala event Global Innovation Days. Det närmaste halvåret kommer företaget även att bjuda in till lokala fysiska events under det nya konceptet Application Days.
Mimaki Global Innovation 1600

Xerox drar sig ur Drupa

Det är bara drygt ett halvår kvar till Drupa och det går redan nu att se vem som har bokat en viss monter. Men Xerox, som hade bokat en monter, har försvunnit från den interaktiva hallplanen.
drupa_flags-1

Senaste nytt

Inprint flyttar till större lokaler nästa år

Skylt- och dekorföretaget Inprint i Uppsala står inför en spännande förändring då de flyttar till en helt ny stadsdel. De nybyggda lokalerna erbjuder inte bara dubbelt så mycket utrymme utan också närhet till lokala kunder och motorvägen till klienter i Stockholm.
inprint-efongo-2019-liggande

De höjer ribban för automatiserad tidningsproduktion

ECO3 vill ta automation av tidningsproduktion till nästa nivå med den nya versionen av sin arbetsflödeslösning Arkitex. Nya funktioner gör att system från tredje part bättre integreras i programmet.
Arkitex

Storbildsbolaget tar kampen mot spillet

Storbildsbolaget i Helsingborg minskar spillet med en ny produkt. Arbetssättet är både klimatsmart och sparar pengar för kunden.
FotoJet-(25)

Fujifilm visar upp sin nya torrtonerpress

Fujifilm ska visa upp sin nya tonerpress i Europa för första gången i början på 2024. Revoria Press GC12500 är en digitalpress som använder torrtonerteknologi.
Revoria_GC12500_III_R