Tredubblad lokalyta ska matcha snabb expansion

Folier.se växer så det knakar, berättar Richard Rindelaub. Foto: Pressbild

Nya lokaler väntar för Folier.se. Flyttlasset går från Södertälje till Vagnhärad där leverantören kommer att bre ut sig på cirka 1 000 kvadratmeter med större lageryta och ytterligare en slitteravdelning. Richard Rindelaub, försäljningsansvarig hos återförsäljaren, förklarar varför:
– Vi expanderar så snabbt och ökar försäljningen så mycket.

Inflyttningen till Kalkbruksvägen i Vagnhärad gör att Folier.se kan husera i tre gånger så stora lokaler med sitt sortiment av transferpressar, skärmaskiner och foliematerial.

Richard Rindelaub, försälningsansvarig hos Folier.se säger att beslutet att flytta beror på att de expanderar snabbt och att försäljningskurvan pekar uppåt.

– Vi ökar 50 procent om året.

Han säger att flytten innebär att de får ytterligare en slitteravdelning för att bättre kunna bistå kunder med uppskärning av foliematerialen. De får också en större yta för att lagerhålla produkter vilket gör att de säkrar upp och inte riskerar att tappa ordrar vid tillfällen när leverantörernas leveranser uteblir.

– Det här gör att vi kan bibehålla vår service. Genom att utöka vår lagerhållning kan vi serva våra kunder ännu bättre, säger han.

– I samband med det här byter vi även till en ny webbshopp som blir ännu mer kundvänlig.

Från och med måndagen 21 juni  är planen att alla leveranser ska kunna skickas från företagets nya lager.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Udda fågel i tryckeribranschen: ”Vi gillar problemlösning”

Hos Passet Screen sköter Bengt Pettersson det analoga trycket och sonen Anders kör digital storformat. Deras två avdelningar bidrar till synergieffekter och specialtryck dem emellan. Plantrycket växer och har svängt mer åt att trycka förpackningslådor till e-handeln, men på senare år har digitaltrycket seglat upp försäljningsmässigt hack i häl.

Publicerat av: 

Plastexperten: Tunt underlag för gröna påståenden

Emma Strömberg är plastexpert på oberoende forskningsinstitutet IVL Svenska miljöinstitutet AB och docent i polymera material. Hon har tittat på om det gjorts någon specifik forskning på pvc-vinyler eller pvc-fria alternativ, men det visar sig att det är knapert med forskningsrapporter om detta.

Publicerat av: