Tjugo färgval i ny wrappingserie

Arlon PCC är den nya serien från folietillverkaren Arlon.

Arlon släpper en ny serie med wrappingfolier.
– Det är en plangjuten folie med Flite-tekniken. Folie kan värmas in i djupa kanaler och Flite-tekniken gör att den är enkel och smidig att applicera och demontera utan en massa extra arbete med limrester, säger Niclas Ulriksson hos återförsäljaren Papyrus.

Niclas Ulriksson hos återförsäljaren Papyrus.

För de som monterar de färgade wrappingfolierna finns ett antal extra egenskaper inbäddade i den nya serien Arlon PCC.

En person kan montera en folie ensam och limmet har låg klibbighet (low-tack) och kan repositioneras om flera gånger.

Niclas Ulriksson hos återförsäljaren Papyrus säger att de 20 folierna kommer i olika varianter – blanka, matta såväl som satin.

– Det är en plangjuten folie med Flite-tekniken. Folie kan värmas in i djupa kanaler och Flite-tekniken gör att den är enkel och smidig att applicera och demontera utan en massa extra arbete med limrester. Folien kan dessutom monteras i en temperatur ner till 10 grader, säger Niclas Ulriksson.

De blanka folieversionerna kommer med en film som skyddar vid transporter och en ny beläggning så att de inte blir så lätt repade. En fördel för både montörer och fordonsägare är att folien kan tas bort igen utan den efterlämnar några limrester.

– Vi har sortimentet på plats – lagerhållning på vårt central lager i Borås för leveranser i hela Sverige.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Lackat och klart för arkmatad inkjet

Canon har i samarbete med Plockmatic tagit fram en sömlös integration mellan Canons arkmatade digitala tryckpressar i varioPRINT iX-serien och Plockmatics DigiCoater Pro 400 HD LED efterbehandlingsmaskin. Kombinationen ska göra att kunderna kan producera högkvalitativa uv-lackade produkter i hög hastighet i ett automatiserat flöde.

Publicerat av: