HP biter sig fast vid hållbarhetsfrågan

HP anordnar en serie med digitala event för att prata miljö och hållbarhet. Foto: Pixabay

Hållbarhetsfrågor och miljömedvetenhet är i ropet och det är hög tid för grafiska företag och tryckerier att hoppa på tåget. Det menar HP som nu bjuder in alla att förkovra sig och komma igång med miljötänket. Fem webbinarium är inplanerade på ämnet.

Skrivartillverkaren HP genomför fyra online event, så kallade Coffee talks, varje torsdag under oktober månad. Det första genomförs redan 30 september och fokuserar på anledningarna till att man borde satsa på hållbarhet under rubriken Motivations to be sustainable.

De halvtimmeslånga digitala eventen kommer att kulminera i ett längre webbinarium, 28 oktober. Det har titeln Putting sustainability at the heart of your business – hur man placerar hållbarhetsfrågorna i hjärtat av sin verksamhet.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *