Dags för öppet hus på ny adress

PUBLICERAD: 18 oktober 2021
UPPDATERAD: 18 oktober
Richard Rindelaub hos Folier.se. Foto: Pressbild

I början av sommaren flyttade grafiska leverantören Folier.se från Södertälje till Vagnhärad. Nu bjuder de in till öppet hus i sina nya större lokaler. Fokus blir främst på tekniker inom textiltryck.

Folier.se som numera har tredubblat sin lokalyta med större lageryta och ytterligare en slitteravdelning på den nya adressen i Vagnhärad håller öppet hus 26 och 27 oktober. Totalt fyra tillfällen, förmiddagspass eller eftermiddagspass, som det går att anmäla sig till. Sign&Print har tidigare skrivit om flytten i somras och expansionen.

Demonstrerar textiltryck
DTF-printern Kolibri. Foto: Pressbild

Under de två öppet hus-dagarna bjuds det på förtäring, mingel och framför allt chansen för besökarna att lära sig mer om återförsäljarens utbud med tekniker inom textiltryck. Det utlovas livedemonstrationer och diskussioner om olika trycktekniker och förbrukningsmaterial.

DTF och DTG

I utställningen finns bland annat den mindre DTF-printern Kolibri och skärplottrar och transferpressar från Secabo, Graphtec och Stahls’ med flera. Richard Garp från Epson kommer att vara på plats och visa DTG-skrivaren SureColor SC-F2100 och hur den kan användas för både DTG och DTF.Epson Andra skrivare som kommer synas i vimlet är sublimeringsskrivarna SureColor SC-F500 och SC-F100 som kan användas för tryck på textilier, skyltar och promotionartiklar.

 

 

Läs vidare

Fogra släpper färgstandard för textiltryck

Digitalt textiltryck omfattar ett antal olika marknadssegment, som främst skiljer sig åt i fråga om tillämpning, val av naturliga eller syntetiska textilier och motsvarande färgkategorier för bläckstråleskrivare.
fogra-forschung-Textil

Byter till nattskift efter skyhöga elpriser

De skenande elpriserna i södra Sverige är en tuff utmaning för många företag. När Scandexpo i Höör såg kostnaderna rusa ställde man snabbt om från dag- till nattskift.
Scandexpo

Textilföretaget som breddar sin profil

Helsingborgsbaserade Profilewear firar i år 10-årsjubileum och har under årens lopp hunnit bli varma i kläderna när det gäller textil. Nu vill företaget även satsa på andra profilprodukter.
Epson SC-red kopiera

NI Solutions gör uppköp

Etikettskrivare, uv-skrivare och andra specialskrivare blir tillskott i NI Solutions sortiment med det nya förvärvet.
DSC02488-2

Senaste nytt

Standardiserade robotlösningar ska lyfta storformatsbranschen

Under de senaste åren har automatisering stått högt upp på önskelistan hos många skärbordskunder. Zünd Scandinavia har svarat genom att utveckla robotlösningar som kan uppfylla enskilda kunders specifika behov.
robot_zund_01a

Heidelberg Nordic: En kort svacka sen ljusnar det igen

Heidelberg Nordic rustar för en kort lågkonjunktur och förändringar på marknaden, men tror på en snabb vändning.
Heidelberg_01

Nize lägger många planer för 2023

Nize Equipment kom springande in i 2023 efter en hektisk avslutning på förra året. Det betyder att kursen ännu inte är satt för alla planer för det nya året, men en sak är säker, det blir fullt upp. 
nize_01

Screentryckarprofil har gått ur tiden

Jan Enberg, stark profil inom screentrycket i Sverige och internationellt, har gått bort. Föreningen Fespa Sweden minns sin hedersmedlem i en minnestext.
Jan-Enberg