Dags för öppet hus på ny adress

PUBLICERAD: 18 oktober 2021
UPPDATERAD: 18 oktober
Richard Rindelaub hos Folier.se. Foto: Pressbild

I början av sommaren flyttade grafiska leverantören Folier.se från Södertälje till Vagnhärad. Nu bjuder de in till öppet hus i sina nya större lokaler. Fokus blir främst på tekniker inom textiltryck.

Folier.se som numera har tredubblat sin lokalyta med större lageryta och ytterligare en slitteravdelning på den nya adressen i Vagnhärad håller öppet hus 26 och 27 oktober. Totalt fyra tillfällen, förmiddagspass eller eftermiddagspass, som det går att anmäla sig till. Sign&Print har tidigare skrivit om flytten i somras och expansionen.

Demonstrerar textiltryck
DTF-printern Kolibri. Foto: Pressbild

Under de två öppet hus-dagarna bjuds det på förtäring, mingel och framför allt chansen för besökarna att lära sig mer om återförsäljarens utbud med tekniker inom textiltryck. Det utlovas livedemonstrationer och diskussioner om olika trycktekniker och förbrukningsmaterial.

DTF och DTG

I utställningen finns bland annat den mindre DTF-printern Kolibri och skärplottrar och transferpressar från Secabo, Graphtec och Stahls’ med flera. Richard Garp från Epson kommer att vara på plats och visa DTG-skrivaren SureColor SC-F2100 och hur den kan användas för både DTG och DTF.Epson Andra skrivare som kommer synas i vimlet är sublimeringsskrivarna SureColor SC-F500 och SC-F100 som kan användas för tryck på textilier, skyltar och promotionartiklar.

 

 

Läs vidare

Textiltryck utan för- och efterbehandling

Epson lanserar nu Monna Lisa ML-13000, en direct-to-fabric-skrivare som kan printa direkt på tyget i en enda process utan separat för- eller efterbehandling.
ML-13000 ver 2

Epson vill ändra spelreglerna för små tillverkare

Under temat 'Precision, kompakt och energibesparande' lanserar Epson sina planer för Drupa. Det finns flera spännande nyheter att se fram emot.
Epson_Drupa

Hon startar ny era för Kaffe Skog & Tryck

Mia Vindelhed kommer senast från skidbranschen. Nu glider hon in och tar över tryckeriet och pappershandelns Kaffe Skog & Tryck i Västerbottniska Vindeln norr om Umeå.
mia1

Summa automatiserar arbetsflödet för skärning inline

Summa visade bland annat inlinelösningar med iläggare till sina digitala skärbord och textillaserskärare under Fespa.
_DSC0109

Senaste nytt

Textiltryck utan för- och efterbehandling

Epson lanserar nu Monna Lisa ML-13000, en direct-to-fabric-skrivare som kan printa direkt på tyget i en enda process utan separat för- eller efterbehandling.
ML-13000 ver 2

Horizon vänder blad med tre nya samarbeten

Efterbehandlingsleverantören Horizon skriver nya kapitel med tre färska samarbeten. Nu kan de hjälpa tryckerier från tryck till färdig bok i både mjuk- eller hårdpärm.
FotoJet-(82)

Helautomatiskt skärsystem som förflyttar gränserna

Elitron bjuder under Drupa in till en förhandstitt på den uppgraderade Kombo TAV – ett anmärkningsvärt framsteg inom digital skärteknik.
elitron_01

Mjukvarusamarbete för bättre flyt

ECO3 och eProductivity Software (ePS) har ingått ett strategiskt partnerskap med målet att ta automationen hos tryckerierna till nästa nivå.
ECO3 ePS