Dags för öppet hus på ny adress

PUBLICERAD: 18 oktober 2021
UPPDATERAD: 18 oktober
Richard Rindelaub hos Folier.se. Foto: Pressbild

I början av sommaren flyttade grafiska leverantören Folier.se från Södertälje till Vagnhärad. Nu bjuder de in till öppet hus i sina nya större lokaler. Fokus blir främst på tekniker inom textiltryck.

Folier.se som numera har tredubblat sin lokalyta med större lageryta och ytterligare en slitteravdelning på den nya adressen i Vagnhärad håller öppet hus 26 och 27 oktober. Totalt fyra tillfällen, förmiddagspass eller eftermiddagspass, som det går att anmäla sig till. Sign&Print har tidigare skrivit om flytten i somras och expansionen.

Demonstrerar textiltryck
DTF-printern Kolibri. Foto: Pressbild

Under de två öppet hus-dagarna bjuds det på förtäring, mingel och framför allt chansen för besökarna att lära sig mer om återförsäljarens utbud med tekniker inom textiltryck. Det utlovas livedemonstrationer och diskussioner om olika trycktekniker och förbrukningsmaterial.

DTF och DTG

I utställningen finns bland annat den mindre DTF-printern Kolibri och skärplottrar och transferpressar från Secabo, Graphtec och Stahls’ med flera. Richard Garp från Epson kommer att vara på plats och visa DTG-skrivaren SureColor SC-F2100 och hur den kan användas för både DTG och DTF.Epson Andra skrivare som kommer synas i vimlet är sublimeringsskrivarna SureColor SC-F500 och SC-F100 som kan användas för tryck på textilier, skyltar och promotionartiklar.

 

 

Läs vidare

Elitidrottaren som trycker och graverar till bröllop

Jessica Ekvall lämnade tv-branschen för att få vara kreativ på riktigt. I villan utanför Stockholm har 25-åring byggt upp företaget Silver Leaf som trycker på allt från kläder till glas för alla tillfällen. Företaget har en särskild inriktning mot bröllop.
Silver-Leaf-collage

Nya möjligheter när Fespa återvänder till Amsterdam

Fespa Global Print Expo hölls så sent som i oktober 2021 i Amsterdam. I vår gör mässan comeback i staden och på RAI Exhibition Centre. 
Fespa Amsterdam pressbild

Forslinds tryckeri växer med textil- och dekaltryck

Forslinds tryckeri i jämtländska Hammarstrand har utökat verksamheten. Nu behöver de lokala företagen inte vända sig utanför kommunen för hjälp med textiltryck och dekalproduktion.
FotoJet-(3)

Scandraft hjälper kunderna komma igång med DTF

Återförsäljaren Scandraft visade sitt utbud av material för bild- och dekorproduktion. Men man tryckte lite extra på sitt startkit för att komma igång med Direct to film-tryck på textil.
DSC_4449

Senaste nytt

Uppdämt behov banade väg för skånska wrapparnas succé

Ystad wrapping har på bara tre år lyckats fylla ett hål på den lokala marknaden och folierar både fordon och interiör. Nu börjar de printa vinylerna i huset.
DSC_5337

Ny prooflösning gör det billigare att provtrycka HP Indigo

GMG har tagit fram en prooflösning speciellt för HP Indigo-användare. Med GMG ColorProof blir processen både billigare och mer pålitlig, enligt företaget.
HP_DesignJet_Z9_Driver_Printer

Brand Factory Printhouse ansöker om konkurs

Brand Factory har de senaste åren haft stora ekonomiska problem och genomgått en rekonstruktion. Nu meddelar bolaget att man ansöker om konkurs för affärsområdet Printhouse. De lönsamma affärsområdena Signs & Graphics Sverige och Norge samt Logistics drivs vidare.
Jakob 1_1600

Lockar med färgbesparingar i ny RIP-version

Den franska mjukvaruutvecklaren Caldera har precis släppt den senaste versionen av Caldera RIP. Från och med nu kommer användare att kunna uppgradera sin RIP till version 17 för att uppleva alla nya funktioner och förbättringar.
caldera