Webbinarium: Renovera med folier

Ett hotellrum som fått ett helt nytt utseende med Coala Interior Film. Bilden till vänster före och bilden till höger efter renoveringen. Foto: Antalis

Riv inte ut allt det gamla, renovera med inredningsfolier istället. Det är temat för ett webbinarium med live-demo som anordnas av Antalis den 26 januari. 

Produktserien Coala Interior Film finns i cirka 650 olika utföranden och kan användas inomhus på allt ifrån väggar och golv till möbler och inredningsdetaljer. En produkt som, enligt Antalis, kräver lite underhåll, är uv-tålig, brandklassad och antibakteriell.

– På webbinariet vill vi visa hur denna produkt kan förändra inredningen i vanliga miljöer som till exempel kontor eller hotell, utan att behöva stänga ner verksamheten. Det kan vara ett alternativ till att anlita en målare eller snickare, säger Lars Wiklund, produktchef för visuell kommunikation hos Antalis.

Lars Wiklund, Antalis.

Experterna ger tips

Med på länk från Antalis demolokaler i Luxemburg finns montörer som är experter på att foliera. De kommer att visa hur folien monteras på olika ytor och hur man applicerar för att täcka hörn och runda former.

– De delar med sig av sina bästa tips och tricks. Framför allt visar de själva handlaget, till exempel hur man skär, viker och hur mycket överlappning det behöver vara, säger Lars Wiklund.

Syftet med webbinariet är att visa hur man kan förlänga livslängden på interiörer och inte minst, slänga mindre.

– Vi vill ta ner eventuella tankehinder och visa hur fort det går att ändra utseende på ett utrymme. Det behöver inte vara slit och släng, utan man kan fräscha upp interiören på ett enkelt sätt.

“Välinvesterad timme”

Målgruppen är butiksägare, inredningsarkitekter och fastighetsägare, men även tryckerier som vill utvidga sitt erbjudande.

– Jag tror det är en välinvesterad timme med en brant inlärningskurva där deltagarna kan få med sig många intressanta idéer, säger Lars Wiklund.

Webbinariet hålls onsdagen den 26 januari, klockan 9–10. Anmälan kan göras via denna länk. För den som inte kan delta på det utsatta datumet finns det möjlighet att ta del av en inspelning i efterhand.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Lackat och klart för arkmatad inkjet

Canon har i samarbete med Plockmatic tagit fram en sömlös integration mellan Canons arkmatade digitala tryckpressar i varioPRINT iX-serien och Plockmatics DigiCoater Pro 400 HD LED efterbehandlingsmaskin. Kombinationen ska göra att kunderna kan producera högkvalitativa uv-lackade produkter i hög hastighet i ett automatiserat flöde.

Publicerat av: