Global e-handelsplattform i ny skrud

PUBLICERAD: 24 januari 2022
UPPDATERAD: 24 januari
Toivo Persson-Travesset gläds åt att kunna erbjuda kunderna mer funktioner och möjligheter på sajten Print24.se. Foto: Claes Nordström/Arkivbild

Unitedprint, känt som Print 24 i Sverige, har gjort ett omtag och sjösatt sin e-handelsplattform på nytt. En mängd nya funktioner och möjligheter utlovas till trycksaksköparna.

Toivo Persson-Travesset, Country sales manager i Sverige, säger att Unitedprint har verksamheter i 29 europeiska länder och över 2 miljoner kunder. Print24.se, är plattformen riktad mot den svenska marknaden. Företaget har nu gjort en global omlansering av sajten. Nytt utseende, mer användarvänlighet och ett större utbud av produkter är några av nyheterna.

– Den innehåller en mängd nya funktioner och möjligheter vi vet kommer att underlätta för våra kunder, säger han.

På plattformen erbjuds över 500 miljoner produktkombinationer och e-handelskunderna kan designa sina trycksaker själva med designverktyget Easyprint.

E-handelssajten Print24.se har släppts i ny tappning. Foto: Faksimil från Print24.se

E-handeln ökar inom alla områden i dag, inte minst i pandemins spår, säger han.

– Vi är inne i ett expansivt skede med flera nya produkter och lösningar för alla typer av kunder och partners. På vår e-handelsplattform, print24, erbjuder vi idag över 1 500 produkter med hundratusentals konfigurationsalternativ, förklarar Toivo Persson-Travesset, Country sales manager i Sverige.

 

Läs vidare

Mässpremiär på Drupa för Zünds Q-Line

Den schweiziska skärbordstillverkaren Zünd ställer ut under mottot ”Performance across the board” och tar med sig Q-Line som lanserades förra våren och nu visas på en mässa för första gången.
Zund 2

100 Revoria Press PC1120 installerade i Europa

Fujifilm har nu gjort sin hundrade installation av sin flaggskeppsmodell Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnit flera utmärkelser under åren.
IMG_4094

Hårdvara är kärnan hos nystartade Signcore

Samma dag som Fespa öppnade gick Signcoms vd Robert Nyblom ut med att han driver vidare maskinverksamheten i ett nytt bolag. Sedan dess har bitarna fallit på plats och vägen framåt är solklar.
Signcore 3

Ett verktyg för skyltföretagets alla processer

Det belgiska mjukvaruföretaget Dataline Solutions har utvecklat den modulära mjukvaran Multiline för att hantera alla funktioner hos ett skyltföretag, eller något annat grafiskt företag för den delen.
Jef_Stoffels

Senaste nytt

De närmar sig 50 miljoner i omsättning – Inleder utbyggnad

Nilssons Tryckeri närmar sig drömgränsen 50 miljoner kronor i omsättning. Företaget har flyttat sitt nya varumärke Jako till Skåne och håller nu på att bygga ut lokalerna.
nilssons-1

Marabu stöttade sina leverantörer under Fespa

Marabu hade ingen egen monter på årets Fespa-mässa men fanns på plats för att bistå sina leverantörer. Sign&Print följde med Victor Bildsten, digital säljchef på Marabu Scandinavia, på en rundtur i montrarna.
Vanguard 1

Epson lanserar storformatsskrivare för fotoutskrifter

Epson lanserar en ny storformatskrivare för de professionella fotografi-, konst- och affischmarknaderna.
Epson_P20500Series

Fujifilm visar sin förstärkta B2-uppsättning på Drupa

Tillsammans med en stor del av Fujifilms omfattande sortiment kommer ett par nya B2-skrivare att visas upp i Fujifilms monter på Drupa, som inte är mindre än 2 420 m2 stor, vilket motsvarar ungefär tre handbollsplaner.
drupa24_fujifilm