Tyg och led i portabla eventlösningar

PUBLICERAD: 31 mars 2022
UPPDATERAD: 31 mars
Christian Ahlberg på Maxibit. Foto: Privat

Maxibit visar portabla utställningssystem och hur de snabbt kan sättas upp och packas ner för att sedan användas igen.

Maxibit har utvecklat portabla utställningssystem för eventbranschen sedan 1978. Christian Ahlberg på företaget säger att det har gått allt för lång tid sedan branschen möttes under ”normala” omständigheter. Han är taggad på att möta mässbesökarna på Sign&Print Scandinavia.

Maxibits portabla eventlösningar visas på Sign&Print Scandinavia, 5–7 april.

– Det uppdämda behovet är uppenbart om man ser till orderingången sedan augusti. Det ska bli jäkligt skönt att träffa alla och fira att eventbranschen äntligen är tillbaka på banan igen.

Trendigt med tyg och led

Enligt Ahlberg har Maxibit i dag ett brett sortiment och komplett inhouse-produktion för grafik vilket möjliggör en unik servicegrad. Han säger att trenden inom portabla eventlösningar i dag är tyg och led. Produkter som snabbt kan sättas upp och packas ner för att senare användas igen. Något som rimmar väl med företagets produkter.

– Vilka lösningar som funkar bäst varierar beroende på storlek och längd på event, hur portabelt det behöver vara och så vidare. Om utrustningen ska kunna återanvändas från event till event oavsett storlek och sammanhang och även om budskapen förändras – då har vi troligtvis lösningarna.

En långsiktig partner

Lightscape, Stage och Scene är några av produkterna som kommer att finnas uppställda på mässan.

Varför ska besökarna komma till er monter?

– Att presentera varumärken professionellt på olika event är inte alltid det enklaste. Behöver du en långsiktig samarbetspartner som gör det arbetet både tryggt, effektivt och med en tydlig omtanke om hur våra gemensamma resurser används – kom då och prata med oss!

 

Fotnot: Sign&Print Scandinavia-mässan arrangeras 5–7 april på Kistamässan i Stockholm. Besökare registrerar sig gratis på mässans sajt.

Läs vidare

Kongsberg Ultimate: "Det snabbaste skärbordet på marknaden"

Skärbordstillverkaren Kongsberg Precision Cutting Systems var stolta över att deras Kongsberg Ultimate hade utsetts till ”Best Wide Format Cutting Solution” i EDP Awards i samband med en ceremoni på Drupa.
PXL_20240530_121951472.MP

"Solida lösningar som tål hög belastning"

En helautomatisk linje med linjär motor för skärning av skivor i exempelvis wellpapp, en uppgraderad etikettstans med laser och skärbord i olika storlekar. Det är något av det Jwei visade under Drupa.
Primotek 1

EFI tänker utanför boxen – lanserar unikt system för lådtryck

EFI presenterade lagom till Drupa en lösning tillsammans med Packsize för personaliserat fullfärgstryck på wellpapplådor, men även andra inkjetnyheter.
EFI 3

Epson trycker på etikett och mikroproduktion

Epson visar flera stora nyheter inom etikettryck under Drupa, men även lösningar för textil samt mikroproduktion och personalisering.
Epson drupa

Senaste nytt

Storaffär för företaget som förlänger livet på tidningspressar

Företaget från Västsverige som tillverkar styrsystem för tidningspressar gjorde en affär på plus 1 miljon euro på Drupa. De sålde också flera kamerasystem under mässan.
FotoJet-(86)

De visade linjer med helautomatisk bokproduktion

Efterbehandlingsexperterna Horizon demonstrerade hur man skapar den smarta fabriken på Drupa.
_DSC0615

Drupa 2024 lockade betydligt färre besökare än förväntat

När Drupa öppnade dörrarna för några veckor sedan var det åtta år sedan mässan arrangerades senast. En pandemi kom emellan. Nu har besökssiffrorna kommit och de var säkert en besvikelse för Messe Düsseldorf.
Eingänge, entrance

Åtta45 förvärvar By Wind och GBGT Box

Tryckeriet By Wind och förpackningsföretaget GBGT Box blir en del av Åtta45. En expansion som ska utöka bolagets produktionskapacitet inom både tryck och förpackning.
Åtta45 ver 2