Tyg och led i portabla eventlösningar

PUBLICERAD: 31 mars 2022
UPPDATERAD: 31 mars
Christian Ahlberg på Maxibit. Foto: Privat

Maxibit visar portabla utställningssystem och hur de snabbt kan sättas upp och packas ner för att sedan användas igen.

Maxibit har utvecklat portabla utställningssystem för eventbranschen sedan 1978. Christian Ahlberg på företaget säger att det har gått allt för lång tid sedan branschen möttes under ”normala” omständigheter. Han är taggad på att möta mässbesökarna på Sign&Print Scandinavia.

Maxibits portabla eventlösningar visas på Sign&Print Scandinavia, 5–7 april.

– Det uppdämda behovet är uppenbart om man ser till orderingången sedan augusti. Det ska bli jäkligt skönt att träffa alla och fira att eventbranschen äntligen är tillbaka på banan igen.

Trendigt med tyg och led

Enligt Ahlberg har Maxibit i dag ett brett sortiment och komplett inhouse-produktion för grafik vilket möjliggör en unik servicegrad. Han säger att trenden inom portabla eventlösningar i dag är tyg och led. Produkter som snabbt kan sättas upp och packas ner för att senare användas igen. Något som rimmar väl med företagets produkter.

– Vilka lösningar som funkar bäst varierar beroende på storlek och längd på event, hur portabelt det behöver vara och så vidare. Om utrustningen ska kunna återanvändas från event till event oavsett storlek och sammanhang och även om budskapen förändras – då har vi troligtvis lösningarna.

En långsiktig partner

Lightscape, Stage och Scene är några av produkterna som kommer att finnas uppställda på mässan.

Varför ska besökarna komma till er monter?

– Att presentera varumärken professionellt på olika event är inte alltid det enklaste. Behöver du en långsiktig samarbetspartner som gör det arbetet både tryggt, effektivt och med en tydlig omtanke om hur våra gemensamma resurser används – kom då och prata med oss!

 

Fotnot: Sign&Print Scandinavia-mässan arrangeras 5–7 april på Kistamässan i Stockholm. Besökare registrerar sig gratis på mässans sajt.

Läs vidare

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1

Dubbeltema i nya numret av Sign&Print

Årets sista nummer av Sign&Print har landat i brevlådorna. Den här gången har vi tittat närmare på hur de mindre tryckerierna jobbar, men det blir även extra mycket läsning om olika efterbehandlingslösningar.
IMG_0694

Inprint flyttar till större lokaler nästa år

Skylt- och dekorföretaget Inprint i Uppsala står inför en spännande förändring då de flyttar till en helt ny stadsdel. De nybyggda lokalerna erbjuder inte bara dubbelt så mycket utrymme utan också närhet till lokala kunder och motorvägen till klienter i Stockholm.
inprint-efongo-2019-liggande

Storbildsbolaget tar kampen mot spillet

Storbildsbolaget i Helsingborg minskar spillet med en ny produkt. Arbetssättet är både klimatsmart och sparar pengar för kunden.
FotoJet-(25)

Senaste nytt

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1