Foga System: ”Det känns jättebra”

PUBLICERAD: 5 april 2022
UPPDATERAD: 5 april
Pontus Lönnberg hos Foga System. Foto: Claes Nordström

Foga System visar smarta system av aluminiumprofiler, och deras senaste produkt drar mest nyfikna blickar. Tekniska säljaren Pontus Lönnberg trivs på Sign&Print Scandinavia när vi möter honom under mässans första dag.

– Det känns jättebra. Det är roligt att se att det är är så mycket besökare här på en ganska liten yta. Sedan att det är en branschmässan gör att man träffar de man vill träffa. Det handlar inte om besökarantalet utan, som jag säger, mer vem man träffar, säger Pontus Lönnberg hos Foga System.

Vilken produkt är folk mest nyfikna på i er utställning?

– Det är faktiskt vårt nya system Foga Wall 60 som vi lanserade 1 oktober, säger Pontus Lönnberg och tillägger att de har jobbat hårt under höst och vinter med att marknadsföra produkten mot mäss- och eventsegmentet.

– Sedan är det mycket budskapsuppsättning i övrigt. Vi bygger mycket ljuslådor och andra lösningar för banderoller och vepor.

 

Läs vidare

TAG Reklam: "Vi vill ha så lite som möjligt på hyllan"

TAG Reklam är en veteran bland Karlstads många profilföretag och uppnådde sin högsta omsättning senaste året 2022/2023. I sitt nattklubbssvarta showroom satsar de på minimalism för att underlätta för kunderna.
– Vi vill ha så lite som möjligt på hyllan, säger Andreas Gustafsson, vd.
DSC_5547

Direct Color Systems visar LED-printers på Fespa

Direct Color Systems ska demonstrera sina LED-printers på Fespa. Flatbädden UV-44 DTS släpptes förra året och är en mångsidig printer i mellanformat.
3_4View2_3846-1536x1119

Det händer på årets Fespa-mässa

När Fespa Global Print Expo återvänder till Amsterdam RAI i mars så är det med välkända inslag som Sustainability Spotlight och World Wrap Masters, men även med nyheter som rör digital signage, personalisering och ett initiativ för att minska spillet.
Fespa kollage

Zone Systems levererar 50-talsskyltar till tunnelbanestation

Zone Systems i Vadstena fick jobbet att tillverka skyltar i 1950-talsstil när tunnelbanestationen Hötorget i Stockholm restaureras till sitt ursprungsuppförande.
zone-systems

Senaste nytt

Original Tryckeri får ny ägare – "Branschen måste konsolideras"

Investmentbolaget Gerdins Invest förvärvar 60 procent av aktierna i Original Tryckeri Norrland och dotterbolaget Original Tryckeri Lycksele. Bolagen har tryckeriverksamhet i Umeå och Lycksele.
orginaltryckeri-

NI Solutions blir återförsäljare för Flora

NI Solutions och Flora har skakat hand om ett nytt samarbete på den nordiska marknaden.
Floraweb

Västerbottnisk tryckerikoncern går bra i Umeå – tappar i Lycksele

Original tryckeri i Umeå gör ett starkt 2023 men dotterbolaget Original tryckeri i Lycksele har det svårare. Orsaken är minskad annonsförsäljning till bolagets annonsblad.
FotoJet-(50)

Summerar nyttan med automation

Summa demonstrerar inte bara en utan två arbetsflödeslösningar under Fespa. Detta för att visa kunderna hur de kan effektivisera sina processer.
Summa