Foga System: ”Det känns jättebra”

PUBLICERAD: 5 april 2022
UPPDATERAD: 5 april
Pontus Lönnberg hos Foga System. Foto: Claes Nordström

Foga System visar smarta system av aluminiumprofiler, och deras senaste produkt drar mest nyfikna blickar. Tekniska säljaren Pontus Lönnberg trivs på Sign&Print Scandinavia när vi möter honom under mässans första dag.

– Det känns jättebra. Det är roligt att se att det är är så mycket besökare här på en ganska liten yta. Sedan att det är en branschmässan gör att man träffar de man vill träffa. Det handlar inte om besökarantalet utan, som jag säger, mer vem man träffar, säger Pontus Lönnberg hos Foga System.

Vilken produkt är folk mest nyfikna på i er utställning?

– Det är faktiskt vårt nya system Foga Wall 60 som vi lanserade 1 oktober, säger Pontus Lönnberg och tillägger att de har jobbat hårt under höst och vinter med att marknadsföra produkten mot mäss- och eventsegmentet.

– Sedan är det mycket budskapsuppsättning i övrigt. Vi bygger mycket ljuslådor och andra lösningar för banderoller och vepor.

 

Läs vidare

Tålig och vattenavvisande kartong för utomhusskyltning

Papyrus senaste nyhet i sortimentet är en displayboard för skyltning som alltid vinner över vädrets makter, enligt leverantören.
FotoJet (36)

Byter till nattskift efter skyhöga elpriser

De skenande elpriserna i södra Sverige är en tuff utmaning för många företag. När Scandexpo i Höör såg kostnaderna rusa ställde man snabbt om från dag- till nattskift.
Scandexpo

Profilföretag ger helhet med print och montage

När en enda storformatsskrivare står för allt skylt- och dekortryck krävs en slitvarg till maskin som går att lita på alla dagar i veckan. Stockholmsföretaget PSS har funnit sin och på köpet fick de mersmak att printa med vitt bläck.
PSS2

Först med planprinter: ”Tidsvinsten är enorm”

Level 10 i Västra Frölunda är först i Sverige med att installera en ny planprinter som ska få dem att växa på skyltsidan. Arbetstiden för de två skyltmakarna i huset kapas nu rejält.
Niclas

Senaste nytt

Standardiserade robotlösningar ska lyfta storformatsbranschen

Under de senaste åren har automatisering stått högt upp på önskelistan hos många skärbordskunder. Zünd Scandinavia har svarat genom att utveckla robotlösningar som kan uppfylla enskilda kunders specifika behov.
robot_zund_01a

Heidelberg Nordic: En kort svacka sen ljusnar det igen

Heidelberg Nordic rustar för en kort lågkonjunktur och förändringar på marknaden, men tror på en snabb vändning.
Heidelberg_01

Nize lägger många planer för 2023

Nize Equipment kom springande in i 2023 efter en hektisk avslutning på förra året. Det betyder att kursen ännu inte är satt för alla planer för det nya året, men en sak är säker, det blir fullt upp. 
nize_01

Screentryckarprofil har gått ur tiden

Jan Enberg, stark profil inom screentrycket i Sverige och internationellt, har gått bort. Föreningen Fespa Sweden minns sin hedersmedlem i en minnestext.
Jan-Enberg