Mässaffär inför flytt till ny adress

PUBLICERAD: 6 april 2022
UPPDATERAD: 6 april
Jonas Hellke, vd för Storbildsbolaget och Johan Wendin, vd på Processbefuktning befäster den ingångna affären med ett handslag på Sign&print-mässan. Foto: Claes Nordström

Storbildsbolaget köper in en ny professionell befuktare från Processbefuktning till de nya lokalerna i Helsingborg. Ett långt gott samarbete mellan parterna ligger bakom investeringen. Affären blev klar på Sign&Print Scandinavia.

När Storbildsbolaget växlar upp till större lokaler i november behövs också ett professionellt befuktningssystem. Nu uppdaterar tryckeriet med en ny professionell befuktare, även denna gång från Ältaföretaget Processbefuktning. Företaget är specialiserat på att projektera, sälja, installera och utföra service på utrustning för luftbefuktning.

Ett bra samarbete

Jonas Hellke, vd på Storbildsbolaget berättar att de har haft ett gott samarbete med Processbefuktning under många år och att de alltid har varit en bra partner med god service.

– Det har funkat fantastiskt med service och underhåll och alla de bitarna. Nu flyttar vi i november, så den här investeringen är för de nya lokalerna. Vi vill ha en anläggning som är skalbar, vilket denna är och sedan att den är lätt att underhålla och håller bra kvalitet. Och sedan är servicen a och o, och den har varit fantastisk. Det var en no-brainer, säger Jonas Hellke.

Större högtryckssystem

Storbildsbolaget kommer att installera ett större högtryckssystem med vattenrening. Johan Wendin, vd på Processbefuktning säger att Storbildsbolaget nu får 50 bars tryck i ledningarna som sprider ut fukten i lokalerna med ett jämnt tryck. En anläggning dimensionerad för den nya produktionslokalen.

Foto: Claes Nordström

 

Foto: Claes Nordström

Läs vidare

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1

Dubbeltema i nya numret av Sign&Print

Årets sista nummer av Sign&Print har landat i brevlådorna. Den här gången har vi tittat närmare på hur de mindre tryckerierna jobbar, men det blir även extra mycket läsning om olika efterbehandlingslösningar.
IMG_0694

Elitidrottaren som trycker och graverar till bröllop

Jessica Ekvall lämnade tv-branschen för att få vara kreativ på riktigt. I villan utanför Stockholm har 25-åring byggt upp företaget Silver Leaf som trycker på allt från kläder till glas för alla tillfällen. Företaget har en särskild inriktning mot bröllop.
Silver-Leaf-collage

Nya möjligheter när Fespa återvänder till Amsterdam

Fespa Global Print Expo hölls så sent som i oktober 2021 i Amsterdam. I vår gör mässan comeback i staden och på RAI Exhibition Centre. 
Fespa Amsterdam pressbild

Senaste nytt

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1