Rundar av mässan med potentiell affär

PUBLICERAD: 11 april 2022
UPPDATERAD: 11 april
Mikael Eriksson, ansvarig för det grafiska affärsområdet hos Quadient, med nya Duplo DC-648. Foto: Anja Degerholm

Något färre besökare i montern än före pandemin, men betydligt mer kvalitetstid med dem som stannade till – och framför allt kunder som är på mässan för att investera. Så sammanfattar Mikael Eriksson, affärsområdesansvarig på Quadient, årets Sign&Print Scandinavia.

– Det har varit kvalitet på besökarna, de som kommit hit är uppriktigt intresserade av det vi har att erbjuda. Det är också många som är här för första gången och som vi inte visat våra system för tidigare.

Han säger att besökarna varit intresserade av samtliga system som Quadient tagit med till mässan. Möjligtvis har det varit ett lite extra stort intresse för nya skär- och falsmaskinen Duplo DC-648 som lanserades bara veckor innan mässan. En mellanmodell som lägger sig mellan DC-646 och DC-746, men som är snabbare och har en uppdaterad mjukvara. Där räknar Quadient även med att kunna ta hem en affär.

– Vi hoppas kunna stänga den affären inom kort, säger Mikael Eriksson men vill inte avslöja mer förrän allt är klart.

Läs vidare

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1

Dubbeltema i nya numret av Sign&Print

Årets sista nummer av Sign&Print har landat i brevlådorna. Den här gången har vi tittat närmare på hur de mindre tryckerierna jobbar, men det blir även extra mycket läsning om olika efterbehandlingslösningar.
IMG_0694

Senaste nytt

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1