NI Solutions gör uppköp

PUBLICERAD: 4 oktober 2022
UPPDATERAD: 4 oktober
Uniprints Daniel Pettersson och Magnus Lundgren, försäljningschef på NI Solutions befäster förvärvet med ett handslag. Foto: Pressbild

Etikettskrivare, uv-skrivare och andra specialskrivare blir tillskott i NI Solutions sortiment med det nya förvärvet.

NI Solutions förvärvar Uniprint. Uppköpet blev klart 1 oktober och verksamheten kommer att integreras i den befintliga verksamheten under hösten. UniPrint är en leverantör av mindre etikettskrivare, uv-skrivare och andra specialskrivare. I utbudet finns även DTG (direct to garnment) och DTF (direct to film) samt dataduplicering.

Magnus Lundgren, försäljningschef på NI Solutions:

– Vi är mycket glada att bredda vårt sortiment med Uniprints produkter och bli en ännu mer komplett partner för alla som vill producera utskrifter i alla dess former.

Blir produktansvarig

Daniel Pettersson som drivit UniPrint följer med över till NI Solutions. Hans nya roll blir kam-säljare och produktansvarig för alla Uniprints produkter i NI Solutions.

– Vi är också mycket glada för att Daniel börjar hos oss med sin gedigna kunskap och erfarenhet. Daniel utgår dessutom från Ängelholmstrakten så vi kommer få ytterligare ökad närvaro söderut i Sverige, säger Magnus Lundgren.

Planerar att utöka erbjudandet

Daniel Pettersson säger att de är övertygade om att affären är en bra lösning och tillägger att kunder och deras produktionslösningar kommer att vara i trygga händer hos NI Solutions.

– Vi kommer också att satsa vidare i NI Solutions regi och utöka vårt erbjudande med ännu fler spännande lösningar. Jag ser fram mot den resan.

Enligt NI Solutions är uppstarten i gång och Uniprints produkter kommer snart att finnas på NI Solutions webb och säljkanaler.

Läs vidare

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Metalliska element i etiketter minskar förfalskningar

Xeikon samarbetar med Kurz för att ta strid mot piratkopior.
XEI_pr2403_PR_KURZ_EG

Ruter kan köra stora bannerformat i sin nya press

Halländska tryckeriet investerar i en ny digitalpress från Fujifilm.
FotoJet-(92)

Antalis introducerar SwitchGreen Box för gröna materialval

Antalis tar fram en grön låda för att inspirera till hållbara materialval.
switchgreen-news-banner

Senaste nytt

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper