Han ska öka Signcoms närvaro i grannlandet

PUBLICERAD: 8 mars 2023
UPPDATERAD: 9 mars
Anders Joki är ny country manager för Norge. Foto: Pressbild

Signcom har utsett Anders Joki till ny landschef i Norge med fokus på att leda och utveckla verksamheten i landet.

Anders Joki tillträdde sin nya tjänst som landschef för Norge 6 mars 2023. Anders Joki har lång erfarenhet från pappers- och grafisk industri. Han har arbetat på företag som SCA, Smurfit Kappa och Mondi Group och de senaste sex åren har han varit anställd av Arlon Graphics LLC där han arbetat med att stärka varumärkeskännedom, kundrelationer och bygga upp ett starkt nordiskt nätverk.

”Är mycket glada”

I tjänsten kommer han att ansvara för att leda Signcoms team i Norge och utveckla verksamheten i regionen.

– Vi är mycket glada över att ha Anders ombord som vår nya country manager för Norge, säger Robert Nyblom, vd för Signcom i ett pressmeddelande.

– Hans omfattande erfarenhet och starka nätverk kommer att vara stora resurser för oss när vi fortsätter att utveckla vår verksamhet och stärka vår positionering, avslutar Nyblom.

Haft ögonen på landet

Sign&Print når Anders Joki via telefon under hans introduktion på Signcoms huvudkontor i Sverige.

Klassisk sportfråga, hur känns det?

– Det känns fantastiskt bra, jag är oerhört glad över att få förtroendet för den här tjänsten. Norge är ett land som jag har haft ögonen på länge, säger Anders Joki.

Hur kommer detta märkas för Signcoms norska kunder?

– För det första kommer Signcoms närvaro att både synas och höras i större utsträckning. Fokus ligger nu på den norska marknaden, vi kommer inte bara att bygga upp vår omsättning utan även vårt varumärke. Vi kommer att arbeta aktivt externt för att både synas och höras.

Ny sajt på gång

Det pågår just nu ett arbete med att göra om Signcoms norska webbplats och webbshopp, som kommer att lanseras under våren.

Läs vidare

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Dubbeltema i nya numret av Sign&Print

Årets sista nummer av Sign&Print har landat i brevlådorna. Den här gången har vi tittat närmare på hur de mindre tryckerierna jobbar, men det blir även extra mycket läsning om olika efterbehandlingslösningar.
IMG_0694

Stort intresse för Brand Factory efter konkursen

Efter konkursen av Brand Factory Printhouse och Brand Factory Holding ser konkursförvaltaren goda förutsättningar för att hitta köpare till de två bolagen, alternativt delar av rörelsen. Processen väntas vara klar under december månad.
Brand Factory

Senaste nytt

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1