Designverktyg släpps i ny version

PUBLICERAD: 2 maj 2023
UPPDATERAD: 2 maj
Designverktyget PosterArtists senaste version. Foto: Canon/skärmdump

Canon har lanserat en ny version av sitt webbaserade designprogram PosterArtist för att skapa affischer, banderoller, skyltar med mera, för både hem och företag.

Den senaste versionen av PosterArtist kan användas för dubbelsidig och variabel utskrift samt erbjuder nya mallar för ett stort antal tillämpningar. Programvaran har också stöd för ”Auto Photo Fix” som gör det möjligt att justera bildens färgton och ljusstyrka.

För storformat och små skrivare

PosterArtist v1.1 är anpassad för skrivare som Canons imageRUNNER ADVANCE DX, imageRUNNER, i-SENSYS X och imagePRESS C270-serien av multifunktionsskrivare för kontor. Programvaran är även kompatibel med i-SENSYS-serien för små företag, imagePROGRAF-serien med storformatsskrivare och PIXMA-serien av hemskrivare.

Olika användningsområden

Med version 1.1 av PosterArtist kan användaren skapa flygblad för butiker, menyer för restauranger, kalendrar, fotokollage och många typer av affischer på ett användarvänligt sätt, enligt Canon.

– I en tid av skärmtrötthet har den taktila karaktären och den visuella attraktionen hos en tryckt applikation förmågan att skära igenom det digitala bruset – vilket hjälper varumärkeskommunikationen att bli mer kraftfull, särskilt när den är skräddarsydd, säger Jennifer Kolloczek, senior Europachef inom affärsutveckling, planering och innovation på Canon inom divisionen produktionsprint i ett pressmeddelande.

 

Läs vidare

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Åtta produktionslinjer i HP:s smarta Drupafabrik

På Drupa ska HP:s grundläggande tryckteknologier Indigo LEP/LEPx, HP Thermal Inkjet och HP Latex fortsätta driva branschens utveckling framåt.
Haim-Levit

Världspremiär för Xeikons nya etikettpress

Xeikon kommer att ha en världspremiär på Drupa 2024. Det är en etikettpress som trycker med en ny egenutvecklad bläckserie.
Untitled Design - 1

Senaste nytt

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)