Visutech storsatsar med dubbla montrar

Foto: Arkiv/Anja Degerholm
PUBLICERAD: 1 september 2023
UPPDATERAD: 1 september
Johan Gustafsson, säljchef i Norden på Visutech, ser fram emot att kunna visa upp både digitala och analoga trycktekniker under Sign & Print Scandinavia.

Visutech satsar stort på årets Sign & Print Scandinavia. I två montrar kommer de visa upp flera olika trycktekniker, sin säljframgång inom arkinkjet och nyheterna i produktportföljen hos den nya samarbetspartnern Fujifilm.

Visutech satsar stort på årets Sign & Print Scandinavia. I två montrar kommer de visa upp flera olika trycktekniker, sin säljframgång inom arkinkjet och nyheterna i produktportföljen hos den nya samarbetspartnern Fujifilm.

– Deltagandet på Sign & Print Scandinavia är en fantastisk möjlighet för oss att visa vårt åtagande för innovation och kundfokus, säger Johan Gustafsson, säljchef i Norden på Visutech, i ett pressutskick.

Både digitalt och analogt

På mässan ska bolaget visa upp hela sin produktportfölj från analogt till den senaste digitala tryckteknologin.

I sin ena monter ska bolaget visa upp Kyocera TASKalfa Pro 15000c. Det är en nyhet som enligt företaget erövrat 25 procent av den nordiska arkinjet-marknaden. I samma monter går det att ta del av HP Indigos sortiment från instegsmodellen HP indigo 7eco upp till giganten HP Indigo 100k.

– Vi är särskilt glada över att kunna visa upp två olika tryckteknologier på en och samma mässa i Norden. Detta markerar ytterligare ett steg framåt i vår strävan efter att erbjuda våra kunder det allra bästa inom grafisk tryckteknologi, säger Johan Gustafsson.

Utlovar banbrytande produkt

I sin andra monter visar Visutech nyheterna och bredden i sin produktportfölj hos den nya samarbetspartnern Fujifilm. Där kommer experter från Fujifilm kunna svara på frågor om både Integrated printbars och Jetpress 750s. För första gången ska Revoria Press PC1120 visas upp live på en mässa i Norden. Den beskrivs som en banbrytande produkt som markerar nästa nivå inom digital tryckteknik med tillgång till sex specialfärger utöver CMYK.

Läs vidare

”Det känns verkligen som vi växlar upp”

Efter en förrädisk vattenläcka har materialåterförsäljaren KA Olsson & Gems i Mölndal fått en nystart. Lokalerna har renoverats, flera nyrekryteringar har gjorts och man tror starkt på den prisvärda inredningsfolien CoverStyl som är ny i sortimentet.
DSC_6159

De visade linjer med helautomatisk bokproduktion

Efterbehandlingsexperterna Horizon demonstrerade hur man skapar den smarta fabriken på Drupa.
_DSC0615

Kongsberg Ultimate: "Det snabbaste skärbordet på marknaden"

Skärbordstillverkaren Kongsberg Precision Cutting Systems var stolta över att deras Kongsberg Ultimate hade utsetts till ”Best Wide Format Cutting Solution” i EDP Awards i samband med en ceremoni på Drupa.
PXL_20240530_121951472.MP

"Solida lösningar som tål hög belastning"

En helautomatisk linje med linjär motor för skärning av skivor i exempelvis wellpapp, en uppgraderad etikettstans med laser och skärbord i olika storlekar. Det är något av det Jwei visade under Drupa.
Primotek 1

Senaste nytt

Parajett byter offset mot rullmatad inkjet

Nyligen stängde tryckerikoncernen Parajett ner sina offsetpressar för gott. Nu investerar företaget istället i en rullmatad press med kontinuerlig inkjet. Detta för att kunna öka såväl effektiviteten som printkvaliteten. 
Parajett

”Det känns verkligen som vi växlar upp”

Efter en förrädisk vattenläcka har materialåterförsäljaren KA Olsson & Gems i Mölndal fått en nystart. Lokalerna har renoverats, flera nyrekryteringar har gjorts och man tror starkt på den prisvärda inredningsfolien CoverStyl som är ny i sortimentet.
DSC_6159

HP lovar nyheter inom storformat till hösten

I HP:s monter under Drupa var det nyheter inom Indigo- och PageWide-serierna som fick stå mest i rampljuset. Men inom kort utlovas nyheter även inom storformatssegmentet.
HP Paula

Storaffär för företaget som förlänger livet på tidningspressar

Företaget från Västsverige som tillverkar styrsystem för tidningspressar gjorde en affär på plus 1 miljon euro på Drupa. De sålde också flera kamerasystem under mässan.
FotoJet-(86)