Grafisk formgivare ny webbansvarig på Printer

PUBLICERAD: 13 mars 2024
UPPDATERAD: 13 mars
Lisa Lindqvist ska sköta Printers e-handel i Sverige och Finland.

Stockholmsbaserade profilföretaget Printer har rekryterat en ny webbansvarig. Lisa Lindqvist kommer vara drivande i utvecklingen för printers webbsidor i Sverige och Finland där företaget nyligen klev in på marknaden.

Lisa Lindqvist är utbildad programmerare inom mjukvaruutveckling och har också en kandidatexamen i grafisk design och kommunikation. Tidigare har hon bland annat arbetat som grafisk formgivare på Calligraphen.

– Den kompetens och erfarenhet som Lisa besitter passar perfekt för att driva Printers framtida webbutveckling att bli en ledande e-handlare inom reklam- och profilbranschen, säger Johan Stighagen, vd på Printer, i ett pressutskick.

Printer är verksamt inom e-handel, trycksaker och reklamprodukter. Företaget ägs av Brover Group.

 

Läs vidare

De närmar sig 50 miljoner i omsättning – Inleder utbyggnad

Nilssons Tryckeri närmar sig drömgränsen 50 miljoner kronor i omsättning. Företaget har flyttat sitt nya varumärke Jako till Skåne och håller nu på att bygga ut lokalerna.
nilssons-1

Åtta45 förvärvar grafiskt företag

Åtta45 Print & Media öppnar plånboken och köper ett grafiskt bolag i Stockholm.
åtta45-webb

Hon startar ny era för Kaffe Skog & Tryck

Mia Vindelhed kommer senast från skidbranschen. Nu glider hon in och tar över tryckeriet och pappershandelns Kaffe Skog & Tryck i Västerbottniska Vindeln norr om Umeå.
mia1

Mässpremiär på Drupa för Zünds Q-Line

Den schweiziska skärbordstillverkaren Zünd ställer ut under mottot ”Performance across the board” och tar med sig Q-Line som lanserades förra våren och nu visas på en mässa för första gången.
Zund 2

Senaste nytt

De närmar sig 50 miljoner i omsättning – Inleder utbyggnad

Nilssons Tryckeri närmar sig drömgränsen 50 miljoner kronor i omsättning. Företaget har flyttat sitt nya varumärke Jako till Skåne och håller nu på att bygga ut lokalerna.
nilssons-1

Marabu stöttade sina leverantörer under Fespa

Marabu hade ingen egen monter på årets Fespa-mässa men fanns på plats för att bistå sina leverantörer. Sign&Print följde med Victor Bildsten, digital säljchef på Marabu Scandinavia, på en rundtur i montrarna.
Vanguard 1

Epson lanserar storformatsskrivare för fotoutskrifter

Epson lanserar en ny storformatskrivare för de professionella fotografi-, konst- och affischmarknaderna.
Epson_P20500Series

Fujifilm visar sin förstärkta B2-uppsättning på Drupa

Tillsammans med en stor del av Fujifilms omfattande sortiment kommer ett par nya B2-skrivare att visas upp i Fujifilms monter på Drupa, som inte är mindre än 2 420 m2 stor, vilket motsvarar ungefär tre handbollsplaner.
drupa24_fujifilm