Töreboda Tryckeri & Skövde All-kopia blir Redo

PUBLICERAD: 26 februari 2010
UPPDATERAD: 26 februari
Hans-Åke Andersson och Jonas Andersson på Redo.
Hans-Åke Andersson och Jonas Andersson på Redo.

Töreboda Tryckeri och Skövde All-kopia byter namn till Redo Tryck AB. Namnbytet är nästa steg i en strategisk satsning som pågått sedan 90-talet.

– Även om vi byter namn, så är erbjudandet detsamma, säger Hans-Åke Andersson, vd på Redo.

– Vi kände att det var dags för oss att ta nästa steg i vår utveckling, menar Hans-Åke. Namnet Redo är kort och koncist och fyllt med fart och fläkt, precis som företagskulturen här hos oss. Redo är ju precis vad vi är – för allt inom kommunikation och trycksaker.

________________________________________________________
FAKTA
Sedan Hans-Åke Andersson tog över Töreboda Tryckeri, som har anor från 1930-talet, har tanken varit att hela tiden förbättra erbjudandet kring tryckt kommunikation i skaraborgsregionen. För att bredda sina tjänster tog man 1998 över Skövde All-kopia, och 2006 flyttade All-kopia till nya moderna lokaler vid hallenbergsrondellen i Skövde.

Redo är ett familjeföretag, som idag ägs av Hans-Åke Andersson och sönerna Jonas och Daniel Andersson. Redo är även del av den nationella Intercopy-kedjan, ett samverkande nätverk av privata grafiska tjänsteföretag över hela Sverige.

Läs vidare

Livet på en pinne för Epson: Lanserar ny fotoskrivare

Epson lanserar en ny foto- och fine-artskrivare som ska höja standarden för användbarhet och kvalitet. Den nya A2-skrivaren är utformad för att uppfylla kraven hos professionella fotografer.
Epson-fotoskrivare

V-TAB köper KB-MEDIA

Halländska digitaltryckeriet KBMEDIA uppgår i V-TAB men kommer finnas kvar som eget varumärke. Förhoppningen är en stark fullserviceaktör i regionen.
v-tab kbmedia

ZetaDisplay köper österrikiskt digitalt skyltföretag

Det digitala skyltföretaget ZetaDisplay gör ännu ett storförvärv i och med köpet av Österrikiska Peakmedia. Malmöföretaget vill vara drivande i konsolideringar på den europeiska marknaden inom digital signage.
ZetaDisplay-web

System för att automatisera produktionen

Automation, framtidssäkring och digitalisering står i fokus i Omikais monter. Företaget erbjuder ett molnbaserat ERP-system specialiserat för tryck- och förpackningsbranschen.
Omikai

Senaste nytt

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1