Töreboda Tryckeri & Skövde All-kopia blir Redo

PUBLICERAD: 26 februari 2010
UPPDATERAD: 26 februari
Hans-Åke Andersson och Jonas Andersson på Redo.
Hans-Åke Andersson och Jonas Andersson på Redo.

Töreboda Tryckeri och Skövde All-kopia byter namn till Redo Tryck AB. Namnbytet är nästa steg i en strategisk satsning som pågått sedan 90-talet.

– Även om vi byter namn, så är erbjudandet detsamma, säger Hans-Åke Andersson, vd på Redo.

– Vi kände att det var dags för oss att ta nästa steg i vår utveckling, menar Hans-Åke. Namnet Redo är kort och koncist och fyllt med fart och fläkt, precis som företagskulturen här hos oss. Redo är ju precis vad vi är – för allt inom kommunikation och trycksaker.

________________________________________________________
FAKTA
Sedan Hans-Åke Andersson tog över Töreboda Tryckeri, som har anor från 1930-talet, har tanken varit att hela tiden förbättra erbjudandet kring tryckt kommunikation i skaraborgsregionen. För att bredda sina tjänster tog man 1998 över Skövde All-kopia, och 2006 flyttade All-kopia till nya moderna lokaler vid hallenbergsrondellen i Skövde.

Redo är ett familjeföretag, som idag ägs av Hans-Åke Andersson och sönerna Jonas och Daniel Andersson. Redo är även del av den nationella Intercopy-kedjan, ett samverkande nätverk av privata grafiska tjänsteföretag över hela Sverige.

Läs vidare

Flexa utlovar innovativa lösningar

Flexa deltar på Drupa 2024 för första gången. Det italienska företaget ska visa innovativa lösningar inom skärning, laminering och rullskärning.
Easy-plus

V-Tab har gått i konkurs

Tryckerikoncernen V-Tab har gått i konkurs. 150 anställda är berörda.
FotoJet-(64)

Anmäl dig till "Wrap & Remix by Antalis"

Antalis lanserar en helt ny tävling utöver det vanliga, med helt fantastiska priser att vinna. Bl.a en ikonisk 1965 Ford Mustang 350GT V8, HP Latex 630 Print & Cut eller VIP biljetter för Formel 1 Grand Prix i Italien. Tävlingen pågår från 1/2 till 30/6 2024.
3-main

Livet på en pinne för Epson: Lanserar ny fotoskrivare

Epson lanserar en ny foto- och fine-artskrivare som ska höja standarden för användbarhet och kvalitet. Den nya A2-skrivaren är utformad för att uppfylla kraven hos professionella fotografer.
Epson-fotoskrivare

Senaste nytt

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)