Töreboda Tryckeri & Skövde All-kopia blir Redo

Hans-Åke Andersson och Jonas Andersson på Redo.

Hans-Åke Andersson och Jonas Andersson på Redo.

Töreboda Tryckeri och Skövde All-kopia byter namn till Redo Tryck AB. Namnbytet är nästa steg i en strategisk satsning som pågått sedan 90-talet.

– Även om vi byter namn, så är erbjudandet detsamma, säger Hans-Åke Andersson, vd på Redo.

– Vi kände att det var dags för oss att ta nästa steg i vår utveckling, menar Hans-Åke. Namnet Redo är kort och koncist och fyllt med fart och fläkt, precis som företagskulturen här hos oss. Redo är ju precis vad vi är – för allt inom kommunikation och trycksaker.

________________________________________________________
FAKTA
Sedan Hans-Åke Andersson tog över Töreboda Tryckeri, som har anor från 1930-talet, har tanken varit att hela tiden förbättra erbjudandet kring tryckt kommunikation i skaraborgsregionen. För att bredda sina tjänster tog man 1998 över Skövde All-kopia, och 2006 flyttade All-kopia till nya moderna lokaler vid hallenbergsrondellen i Skövde.

Redo är ett familjeföretag, som idag ägs av Hans-Åke Andersson och sönerna Jonas och Daniel Andersson. Redo är även del av den nationella Intercopy-kedjan, ett samverkande nätverk av privata grafiska tjänsteföretag över hela Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *