Arkitektkopia ökar kapaciteten inom ritning

PUBLICERAD: 14 september 2010
UPPDATERAD: 14 november

Genom det tekniska generationsskifte som har skett inom ritningsproduktion har Arkitektkopia genomfört en omfattande förnyelse av maskinparken. En stor uppgradering har skett inom svartvit ritningsproduktion för större volymer. Nytt är också en kraftig utbyggnad av kapaciteten inom färgritningar.

Med spridning över hela landet har man köpt in ett tiotal av Océs Colorwave 600. Detta för att tillgodose det ökande behovet av färgritningar.

– Med de uppgraderingar som gjorts säkerställer vi volymproduktionen av ritningar inom Arkitektkopia för flera år framåt, säger Örjan Westerlund, inköpsansvarig inom Arkitektkopiakedjan. Med våra inköp av Colorwave-maskiner kan vi garantera leveranserna av den ökande efterfrågan vi ser på ritningar i färg.

– Arkitektkopia har genom åren varit i täten att ta till sig nya arbetssätt för att ge bra service, säger Bo Fallbäck på Océ. Därför känns det extra glädjande att de återigen väljer Océ och också väljer den färgteknik vi har utvecklat. Tekniken är anpassad till dagens och framtidens krav på ekonomi och ansvarsfullt miljötänkande, fritt från gifter och farligt avfall.

Läs vidare

Drupa 2024 lockade betydligt färre besökare än förväntat

När Drupa öppnade dörrarna för några veckor sedan var det åtta år sedan mässan arrangerades senast. En pandemi kom emellan. Nu har besökssiffrorna kommit och de var säkert en besvikelse för Messe Düsseldorf.
Eingänge, entrance

Åtta45 förvärvar By Wind och GBGT Box

Tryckeriet By Wind och förpackningsföretaget GBGT Box blir en del av Åtta45. En expansion som ska utöka bolagets produktionskapacitet inom både tryck och förpackning.
Åtta45 ver 2

Scandinavian Print Group expanderar ytterligare

Tryckerikoncernen öppnar plånboken igen.
Esben_Mols_Kabell

Hon blir ny vice vd på Just Nu

Tryckerikedjan hämtar sin nya vice vd internt.
just-nu-3

Senaste nytt

De visade linjer med helautomatisk bokproduktion

Efterbehandlingsexperterna Horizon visade hur man skapar den smarta fabriken på Drupa.
_DSC0615

Drupa 2024 lockade betydligt färre besökare än förväntat

När Drupa öppnade dörrarna för några veckor sedan var det åtta år sedan mässan arrangerades senast. En pandemi kom emellan. Nu har besökssiffrorna kommit och de var säkert en besvikelse för Messe Düsseldorf.
Eingänge, entrance

Åtta45 förvärvar By Wind och GBGT Box

Tryckeriet By Wind och förpackningsföretaget GBGT Box blir en del av Åtta45. En expansion som ska utöka bolagets produktionskapacitet inom både tryck och förpackning.
Åtta45 ver 2

Scandinavian Print Group expanderar ytterligare

Tryckerikoncernen öppnar plånboken igen.
Esben_Mols_Kabell