Justnu även på Östermalm

Tryckerikedjan Justnu förvärvar Kopieakuten på Östermalm i Stockholm. Enligt företaget är ett ökat fokus på storstäderna en central del i den tillväxtstrategi som bolaget fastlagt.

– Stockholm är ett av våra viktigaste områden och vi befäster genom detta förvärv Justnus position i centrala Stockholm.”, säger Justnus vd Jan Veres.

Genom förvärvet av Kopieakuten får Justnu sitt fjärde tryckeri i Stockholm och sitt sjuttonde i Sverige. Befintlig personal på Kopieakuten kommer att fortsätta arbeta inom företaget.
Kopieakuten byter namn till Justnu och ny platschef för Justnu Östermalm blir Anders Rehnberg, tidigare platschef på Justnu Södermalm. James Sjöstrand blir ny platschef på Justnu Södermalm.

– Vi ser en ökad efterfrågan på grafiska tjänster och produkter i storstäderna och kommer att fortsätta expandera i dessa områden. Vi välkomnar alla tryckeriägare som är intresserade av att bli en del av Justnu att kontakta oss, säger Justnus styrelseordförande Peter Veres.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Allvarlig olycka i Kina påverkar priset på tryckfärger globalt

I slutet av mars inträffade en allvarlig olycka vid kemikalieföretaget Jiangsu Tianjiayi Chemical i Kina. Förutom de många omkomna och skadade i olyckan har det också en allvarlig inverkan på den globala råvarukedjan, inklusive material som används i uv-tryckfärger, skriver Flint Group i ett pressmeddelande.

Publicerat av: 

Umeåtryckeri ska modernisera

NRA Repro har mycket på sin att göra-lista. I det korta perspektivet ska de ställa om till mer rationella arbetsflöden för att möta efterfrågan på små serier och snabba leveranser. På några års sikt planeras flytt till nybyggda lokaler som ska öppna upp för ett mer lean-inspirerat produktionsflöde.

Publicerat av: 

Plockmatic släpper vattenbaserat lackverk

Plockmatic Industrial fortsätter utvecklingsresan med Argos Solutions och presenterar en vattenbaserad lösning speciellt utvecklad för lackning av digitaltryckta förpackningar.
– Jag vet att intresset kommer att vara stort även från andra områden, då vi här har en miljövänlig och kostnadseffektiv lösning, säger Tommy Segelberg, ansvarig för Plockmatic Industrial.

Publicerat av: