Justnu även på Östermalm

Tryckerikedjan Justnu förvärvar Kopieakuten på Östermalm i Stockholm. Enligt företaget är ett ökat fokus på storstäderna en central del i den tillväxtstrategi som bolaget fastlagt.

– Stockholm är ett av våra viktigaste områden och vi befäster genom detta förvärv Justnus position i centrala Stockholm.”, säger Justnus vd Jan Veres.

Genom förvärvet av Kopieakuten får Justnu sitt fjärde tryckeri i Stockholm och sitt sjuttonde i Sverige. Befintlig personal på Kopieakuten kommer att fortsätta arbeta inom företaget.
Kopieakuten byter namn till Justnu och ny platschef för Justnu Östermalm blir Anders Rehnberg, tidigare platschef på Justnu Södermalm. James Sjöstrand blir ny platschef på Justnu Södermalm.

– Vi ser en ökad efterfrågan på grafiska tjänster och produkter i storstäderna och kommer att fortsätta expandera i dessa områden. Vi välkomnar alla tryckeriägare som är intresserade av att bli en del av Justnu att kontakta oss, säger Justnus styrelseordförande Peter Veres.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Världspremiär för Ricoh och Watkiss

Engelska Watkiss har byggt en online sadelhäft och trekniv till Ricohs flaggskepp – 135-sidors maskinen ProC 9210. Under tre år har Watkiss arbetat med att få fram den här maskinen, som är beräknad att hålla åtminstone två generationer laserskrivare. Så när skrivaren efter fyra-fem år pensioneras, så kopplas en ny maskin till Watkiss.

Publicerat av: 

Säljer för 300 miljoner om året – men har inga egna direktkunder

På väg hem från Norge kom Patrik Sjölin på det nya namnet Addbrand. Han stannade bilen, googlade och saken var klar. Namnet Kuvertteamet gick i graven och ersattes i höstas av ett namn som tål att växa med och som fungerar i alla nordiska länder.

Publicerat av: 

Världslanseringen kom på mässan

Canon släpper en ny serie flatbäddsskrivare för rigida material. Det handlar om Océ Arizona 1300 där man första gången valt att köra på led-härdningsteknik för att ytterligare öka produktiviteten. Besökarna på Sign&Print Scandinavia blir först i världen att se maskinen demonstreras live.

Publicerat av: