Justnu även på Östermalm

Tryckerikedjan Justnu förvärvar Kopieakuten på Östermalm i Stockholm. Enligt företaget är ett ökat fokus på storstäderna en central del i den tillväxtstrategi som bolaget fastlagt.

– Stockholm är ett av våra viktigaste områden och vi befäster genom detta förvärv Justnus position i centrala Stockholm.”, säger Justnus vd Jan Veres.

Genom förvärvet av Kopieakuten får Justnu sitt fjärde tryckeri i Stockholm och sitt sjuttonde i Sverige. Befintlig personal på Kopieakuten kommer att fortsätta arbeta inom företaget.
Kopieakuten byter namn till Justnu och ny platschef för Justnu Östermalm blir Anders Rehnberg, tidigare platschef på Justnu Södermalm. James Sjöstrand blir ny platschef på Justnu Södermalm.

– Vi ser en ökad efterfrågan på grafiska tjänster och produkter i storstäderna och kommer att fortsätta expandera i dessa områden. Vi välkomnar alla tryckeriägare som är intresserade av att bli en del av Justnu att kontakta oss, säger Justnus styrelseordförande Peter Veres.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Heidi Graff: ”Redan en stor framgång”

RR Print laddar med sina partner inför etikettmässan Labelexpo i Bryssel. Ur sortimentet visar företaget fördelarna med nya uv-flexofärgerna Pure Tone och Pure Aqua.
– De är redan en stor framgång och lanseringen av den nya serien cementerar helt enkelt vår status som en innovativ färgleverantör på marknaden.

Publicerat av: 

Rekord i utställare: ”Det kommer bli årets stora händelse”

Vi tar ett förhandssnack med mässgeneralen Lis Lykke inför Sign, Print&Pack-mässan i danska Odense.
– Vi kan redan nu berätta att vi återigen slår rekord i antalet utställare, säger mässgeneral Lis Lykke.

Publicerat av: