Xerox utökar sina molntjänster

PUBLICERAD: 2 februari 2012
UPPDATERAD: 2 februari

Xerox lanserar en ny serie molntjänster för medelstora företag. Tidigare har liknande tjänster endast varit tillgängliga för större globala företag.

De nya tjänsterna inkluderar Infrastruktur som tjänst för midrange och Intel-system samt molnbackup och Disaster Recovery-tjänster och kommer att säljas genom Xerox återförsäljare.

Xerox molntjänster är framtagna som hjälp åt företag att säkra applikationer, data och IT-plattformar. Tjänsten, som även innefattar hantering av arbetsbelastning, har en prissättningsmodell som utformats för att passa företag med en omsättning från cirka 70 miljoner kronor till runt 1,7 miljarder kronor.

– Molnet beskrivs ofta som en komplex infrastrukturlösning ämnat för större bolag, säger Ken Stephens, chef för molntjänster på Xerox. I själva verket är det precis lika relevant att hantera IT-verksamheten i molnet för mindre företag. Det kan till och med vara ännu mer lönsamt. Xerox IaaS och Backup & Recovery-tjänster kan idag erbjudas via en ”pay-as-you-go”-modell, vilket gör att företagen endast betalar för vad de använder.

Läs vidare

Swissqprint visar hela produktlinjen

Mycket vatten har flutit under broarna sedan Drupa arrangerades senast för åtta år sedan. Swissqprint, som har sitt huvudkontor vid Rhens västra sida i Schweiz, kommer på årets mässa att visa de innovationer som utvecklats under de åren.
swissqprint-fespa

Plockmatic firar jämnt med all time high

I år är det 50 år sedan Plockmatic startades. Sedan dess har företag växt till en stor global spelare inom dokumenthantering med en bred produktportfölj. Sign&Print har intervjuat vd:n Jan Marstorp om den resan och vägen framåt.
Plockmatic kollage

Färger för screen-, digital- och tampotryck

Färgtillverkaren Marabu lyfter fram några av sina produkter för screen-, digital- och tampotryck på Drupa.
marabu2

Xeikon visar innovationer inom nyckelsegment

Xeikon, som är en del av Flint Group, erbjuder digitala lösningar för såväl den grafiska industrin som förpackningsbranschen. På Drupa visas de senaste innovationerna inom dessa segment.
SV kollage

Senaste nytt

Storbildsbolaget vill synas mer mot detaljhandeln

Storbildsbolaget har under många år producerat olika typer av mässmaterial. Nu är det dags för Helsingborgsföretaget att själva ställa ut.
Jonas-Hellke

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex