Xerox utökar sina molntjänster

PUBLICERAD: 2 februari 2012
UPPDATERAD: 2 februari

Xerox lanserar en ny serie molntjänster för medelstora företag. Tidigare har liknande tjänster endast varit tillgängliga för större globala företag.

De nya tjänsterna inkluderar Infrastruktur som tjänst för midrange och Intel-system samt molnbackup och Disaster Recovery-tjänster och kommer att säljas genom Xerox återförsäljare.

Xerox molntjänster är framtagna som hjälp åt företag att säkra applikationer, data och IT-plattformar. Tjänsten, som även innefattar hantering av arbetsbelastning, har en prissättningsmodell som utformats för att passa företag med en omsättning från cirka 70 miljoner kronor till runt 1,7 miljarder kronor.

– Molnet beskrivs ofta som en komplex infrastrukturlösning ämnat för större bolag, säger Ken Stephens, chef för molntjänster på Xerox. I själva verket är det precis lika relevant att hantera IT-verksamheten i molnet för mindre företag. Det kan till och med vara ännu mer lönsamt. Xerox IaaS och Backup & Recovery-tjänster kan idag erbjudas via en ”pay-as-you-go”-modell, vilket gör att företagen endast betalar för vad de använder.

Läs vidare

Vd-byte och produktnyheter hos Horizon

Horizon Nordic kom till Sign&Print-mässan inte bara med produktnyheter utan även med en ny vd vid rodret. Det som var sig likt var fokuset på efterbehandlings- och automationslösningar.
Horizon 4

Antalis trycker på gröna alternativ

Den grafiska branschen har en del att göra när det gäller klimatpåverkan. Det vill Antalis vara med och ändra på. I sin monter under Sign&Print-mässan var det mycket som kretsade kring hållbara materialval.
Antalis 2

Färska nyheter och försäljningar hos Plockmatic

När Plockmatic summerar årets Sign&Print Scandinavia så omfattar det flera maskinförsäljningar.
– Jag har inte hunnit räkna än, men det är ett gäng, säger Tommy Jönsson, försäljningschef på Plockmatic Sverige.
Plockmatic 1

Affär hos Marabu under mässan

Allmedia i Malmö har förstärkt maskinparken med en flatbäddsskrivare från Vanguard. Under Sign&Print Scandinavias andra dag blev det en handskakning i Marabus monter och affären var i hamn.
Marabu 1

Senaste nytt

Hexis ger kunderna makten över laminaten

I Hexis monter var det stort fokus på skyddsfilmer i serien Bodyfence under Sign&Print. Företaget hade bilar både utanför och innanför entrén till Kistamässan. De visade också inredningsvinyler, folier och laminat. 
FotoJet

Vd-byte och produktnyheter hos Horizon

Horizon Nordic kom till Sign&Print-mässan inte bara med produktnyheter utan även med en ny vd vid rodret. Det som var sig likt var fokuset på efterbehandlings- och automationslösningar.
Horizon 4

Jako tryckeri flyttas – nya ägaren centraliserar

Jako tryckeri i halländska Torup ska stängas. I stället ska all verksamhet samlas tio mil bort hos ägaren Nilssons tryckeri i skånska Bjärnum utanför Hässleholm.
DSC_4406

Scandraft hjälper kunderna komma igång med DTF

Återförsäljaren Scandraft visade sitt utbud av material för bild- och dekorproduktion. Men man tryckte lite extra på sitt startkit för att komma igång med Direct to film-tryck på textil.
DSC_4449