Justnu köper i Karlshamn

PUBLICERAD: 5 juli 2012
UPPDATERAD: 14 november

Justnu köper Alltiprint i Karlshamn och etablererar sig därmed i Blekinge, som hittills varit en vit fläck i Justnu kedjans nät.

– Vi har haft som målsättning att etablera oss i sydöstra Sverige. Genom förvärvet av Alltiprint i Karlshamn så etablerar vi Justnu i Blekinge och stärker vår position i den sydöstra regionen., säger Justnu:s VD Jan Veres.

Befintlig personal på Alltiprint kommer att fortsätta arbeta inom JustNu. Ny platschef för Justnu Karlshamn blir den tidigare ägaren till Alltiprint,

Christer Pilelöw, som säger så här:

– En stor fördel med att vara en del av Justnu är att vi kan fortsätta vara en personlig och lokal aktör samtidigt som vi får styrkan och

möjligheterna som finns i ett stort nationellt företag.

– Vi fortsätter att expandera och förvärv är en viktig del i tillväxtstrategin. Vi välkomnar alla tryckeriägare som är intresserade av att bli en del av Justnu att kontakta oss, säger Jan Veres.

 

Läs vidare

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Dubbeltema i nya numret av Sign&Print

Årets sista nummer av Sign&Print har landat i brevlådorna. Den här gången har vi tittat närmare på hur de mindre tryckerierna jobbar, men det blir även extra mycket läsning om olika efterbehandlingslösningar.
IMG_0694

Stort intresse för Brand Factory efter konkursen

Efter konkursen av Brand Factory Printhouse och Brand Factory Holding ser konkursförvaltaren goda förutsättningar för att hitta köpare till de två bolagen, alternativt delar av rörelsen. Processen väntas vara klar under december månad.
Brand Factory

Senaste nytt

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1