Brand Factory skyltar om bankomater

PUBLICERAD: 23 oktober 2012
UPPDATERAD: 14 november

Profileringsföretaget Brand Factory har fått uppdraget att skylta om landets drygt 2000 kontantautomater i samband med att Bankomat tar över skötseln.

Avtalet mellan de båda företagen löper under flera år, vars första etapp konkret handlar om omskyltning av cirka 700 externa kontantautomater som inte är i anslutning till något bankkontor. Detta beräknas vara klart till nästa sommar. Uppdraget omfattar både ljusskyltar och vanlig skyltning, samt kringtjänster som projektledning och hantering av bygglov.

– Vi är mycket stolta över detta prestigefulla uppdrag, säger Andres Skilberg, säljare på Brand Factory. Bankomat är ett otroligt utbrett varumärke som de flesta känner till.

Bankomat är sedan länge ett etablerat varumärke, men är numera alltså även ett bolag, Bankomat AB. Varumärket har genomgått en varsam uppdatering inför omskyltningen, där logotyp, färg och form moderniserats något. Den största förändringen kommer märkas hos Swedbanks och Sparbankernas automater, som efter omskyltningen får samma utseende som de andra automaterna under varumärket Bankomat.

Läs vidare

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)

Swissqprint visar hela produktlinjen

Mycket vatten har flutit under broarna sedan Drupa arrangerades senast för åtta år sedan. Swissqprint, som har sitt huvudkontor vid Rhens västra sida i Schweiz, kommer på årets mässa att visa de innovationer som utvecklats under de åren.
swissqprint-fespa

För få utbildas – "Läget börjar bli kritiskt"

Att för få utbildas pekas ut som ett stort orosmoln för den grafiska industrin. Det gör att antalet som rekryteras utan formell utbildning för branschen ökar.
0023_210921

Senaste nytt

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)