Nya storformatare från HP i juli

PUBLICERAD: 11 juni 2013
UPPDATERAD: 11 juni

HP kommer att släppa två nya nätverksanslutna storformatsskrivare i juli. ”HP DesignJet Print-n-Share” är namnet på den nya bläckstråleskrivarserien. HPs nya bläckstråleskrivarmodeller, med 36 tum i maxstorlek, kommer att ha utökade möjligheter till att styras av flera användare, ha högre automation och klara snabbare jobbyten, rapporterar Graphicartsmag. Styrning sker från den intuitiva touch-skärmen, varifrån man också kan se utkast av det färdiga jobbet på skärmen.
Det är alltså delad/distribuerad arbetsstyrning som varit i centrum för HP med de nya skrivarna, och enligt företaget beror det på att allt fler konstruktörer och arkitekter vill kunna samarbeta om gemensamma projekt – ända fram till utskrift av skisser. Enligt HP är de nya modellerna Designjet T920 och T1500 också gjorda för att kunna prestera de högsta skrivhastigheterna på marknaden.

Läs vidare

Dataline vill växa i Norden

Under Sign&Print Scandinavia gick Dataline ut med nyheten att företaget förvärvat finska mjukvaran Arkki ERP. Det firades i montern under mässans sista dag.
Dataline

Grönt mässmaterial på display

Det finska familjeföretaget Happy Print kommer till Kistamässan och Sign&Print Scandinavia för att visa sitt utbud av marknadsförings-, mäss- och displaymaterial.
Happy print kollage

Smart verktyg för enkla beställningar

”Att sälja kommersiella trycksaker kan inte vara enklare.” Så beskriver Lasertryck sin Web2Print-lösning Whitelabel som visas på Sign&Print-mässan i september.
SPG

3D-action i skyltmakandet

Signtools visar 3D-printade skyltar och tillverkning av frigolitskyltar i sin monter under Sign&Print Scandinavia. Dessutom blir det Sverigepremiär för ett nytt monteringsbord från CWT och PVC-fria DTF- och HTV-transfer.
Signtools

Senaste nytt

Color Systems såg ny kundgrupp

Color System har satt tänderna i en ny kundgrupp med UV-storformatsskrivaren från Epson. – Det är jätteroligt, säger Magnus Edfeldt, säljs och marknadsansvarig. Återförsäljaren från Vällingby visade också flera maskiner för Direct to film.
DSC_4386

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Dataline vill växa i Norden

Under Sign&Print Scandinavia gick Dataline ut med nyheten att företaget förvärvat finska mjukvaran Arkki ERP. Det firades i montern under mässans sista dag.
Dataline

Världspremiär för ny tonermaskin

Den flögs in från Japan fredagen innan mässan och visades för första gången publikt när Sign&Print Scandinavia öppnade under tisdagen. Nya Ricoh Pro C7500 som ska ge kommersiella tryckerier fler kreativa användningsområden.
Ricoh8