Specialmedia behåller sommarkänslan

PUBLICERAD: 18 september 2013
UPPDATERAD: 18 september

Fredrik Johansson, SpecialmediaFredrik Johansson på Specialmedia berättar att de velat bevara sommarkänslan i sin monter på Sign Scandinavia. Därför har de skapat en modell av en husvagn i fonden på montern, där de bjuder på kaffe och bulle.

– Vi visar amerikanska Arlons folier här på mässan. I USA har de blivit stora, genom att hålla en hög kvalitet och en prisnivå som ligger under huvudkonkurrenten. Vi hoppas mycket på Arlon när vi nu presenterar den brett på den svenska marknaden, säger Fredrik Johansson och visar de båda caféborden i montern, vilka är klädda med olika profilfolier från Arlon.

 

Läs vidare

Swissqprint visar hela produktlinjen

Mycket vatten har flutit under broarna sedan Drupa arrangerades senast för åtta år sedan. Swissqprint, som har sitt huvudkontor vid Rhens västra sida i Schweiz, kommer på årets mässa att visa de innovationer som utvecklats under de åren.
swissqprint-fespa

Plockmatic firar jämnt med all time high

I år är det 50 år sedan Plockmatic startades. Sedan dess har företag växt till en stor global spelare inom dokumenthantering med en bred produktportfölj. Sign&Print har intervjuat vd:n Jan Marstorp om den resan och vägen framåt.
Plockmatic kollage

Färger för screen-, digital- och tampotryck

Färgtillverkaren Marabu lyfter fram några av sina produkter för screen-, digital- och tampotryck på Drupa.
marabu2

Xeikon visar innovationer inom nyckelsegment

Xeikon, som är en del av Flint Group, erbjuder digitala lösningar för såväl den grafiska industrin som förpackningsbranschen. På Drupa visas de senaste innovationerna inom dessa segment.
SV kollage

Senaste nytt

Storbildsbolaget vill synas mer mot detaljhandeln

Storbildsbolaget har under många år producerat olika typer av mässmaterial. Nu är det dags för Helsingborgsföretaget att själva ställa ut.
Jonas-Hellke

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex