Generationsskifte hos Enigraf

En dryg månad efter Enigrafs tioårsjubileum sker nu ett generationsskifte. Ulf Nibell och Ritva Lindström överlåter affärsverksamheten till Johan Holmström och Thomas Ejdemyr, båda sedan många år verksamma i bolaget.

Parallellt med överlåtelsen namnändras tidigare Enigraf AB till Enigraf Fastighets AB och Ulf Nibell kommer under året att successivt avsluta pågående projekt. Övrig personal kommer att fortsätta som tidigare.

Enigraf säljer maskiner, tillbehör, reservdelar och service till tryckeribranschen. Sedan många år samarbetar bolaget med leverantörer som Rotometrics, Gallus, IST, ESS Technology och Prati.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Bokens förvandling genom hållbar innovation

Hållbarhet blir allt viktigare för alla aktörer i bokbranschen. Med det ökade fokuset på hållbarhet handlar årets Canon Future Book Forum den 2 december om att främja hållbar innovation i alla delar av förlagsbranschen – från hur böcker produceras, distribueras och är tillgängliga, till deras avtryck i vår vardag.

Publicerat av: 

Från glada gubbar till e-handel

System för att på riktigt kunna e-handla med trycksaker. Och då även komplexa former av förpackning. Det är vad det tyska företaget Cloudlab ägnar sig år. Detta snabbt växande företag – från 50 anställda i våras till 75 nu – används av de tyska nättryckerierna, samt tryckerier runt om i världen och sedan en tid tillbaka också på flera platser i Skandinavien.

Publicerat av: 

De demonstrerar komplett förpackningsflöde

Etiketter och förpackningar är två tillväxtområden inom den grafiska branschen. Konica Minolta har sammanställt några förslag på hur tryckerier kan ta del av den positiva utvecklingen, inte bara med en digital etikettskrivare, utan en komplett lösning för att producera etiketter och förpackningar i korta serier.

Publicerat av: