DLC gör läckra varumärken och knappar

PUBLICERAD: 22 maj 2014
UPPDATERAD: 22 maj

Danish Label CoatingDanish Label Coating, DLC, har specialiserat sig på en enda sak. De tar emot tryckta ark och belägger etiketter med en läcker, högblank bestrykning. Denna läggs på trycket utan att något dammkorn eller annat ojämnhet får komma in i processen.

Resultatet är högblankt belagda etiketter.

 

Många har provat

– Vi säljer bara till tryckerierna, säger Jørgen Clemmensen. Många av dom har försökt lägga på lacker, men får in damm eller bubblor så att det inte blir perfekt. Då börjar de istället skicka till oss.

– Varenda dag får vi tryckta ark från Sverige, Schweiz, Österrike, Belgien Holland och Tyskland. Det varierar mellan ett 20-tal ark och flera 100. Det kan vara märken till kylskåp och elektronik eller styrpaneler till maskiner, där man vill att tryckknapparna tydligt ska framgå med några millimeter tjock klarlack.

 

Vill du komma i kontakt med DLC, så når du Jørgen Clemmensen på tel. +45 96 340 900 eller mejl dlc@danish-label-coating.dk 

Läs vidare

Swissqprint visar hela produktlinjen

Mycket vatten har flutit under broarna sedan Drupa arrangerades senast för åtta år sedan. Swissqprint, som har sitt huvudkontor vid Rhens västra sida i Schweiz, kommer på årets mässa att visa de innovationer som utvecklats under de åren.
swissqprint-fespa

Plockmatic firar jämnt med all time high

I år är det 50 år sedan Plockmatic startades. Sedan dess har företag växt till en stor global spelare inom dokumenthantering med en bred produktportfölj. Sign&Print har intervjuat vd:n Jan Marstorp om den resan och vägen framåt.
Plockmatic kollage

Färger för screen-, digital- och tampotryck

Färgtillverkaren Marabu lyfter fram några av sina produkter för screen-, digital- och tampotryck på Drupa.
marabu2

Xeikon visar innovationer inom nyckelsegment

Xeikon, som är en del av Flint Group, erbjuder digitala lösningar för såväl den grafiska industrin som förpackningsbranschen. På Drupa visas de senaste innovationerna inom dessa segment.
SV kollage

Senaste nytt

Textiltryck utan för- och efterbehandling

Epson lanserar nu Monna Lisa ML-13000, en direct-to-fabric-skrivare som kan printa direkt på tyget i en enda process utan separat för- eller efterbehandling.
ML-13000 ver 2

Horizon vänder blad med tre nya samarbeten

Efterbehandlingsleverantören Horizon skriver nya kapitel med tre färska samarbeten. Nu kan de hjälpa tryckerier från tryck till färdig bok i både mjuk- eller hårdpärm.
FotoJet-(82)

Helautomatiskt skärsystem som förflyttar gränserna

Elitron bjuder under Drupa in till en förhandstitt på den uppgraderade Kombo TAV – ett anmärkningsvärt framsteg inom digital skärteknik.
elitron_01

Mjukvarusamarbete för bättre flyt

ECO3 och eProductivity Software (ePS) har ingått ett strategiskt partnerskap med målet att ta automationen hos tryckerierna till nästa nivå.
ECO3 ePS