Reinfeldt till Guldnyckeln

PUBLICERAD: 17 december 2014
UPPDATERAD: 14 november
Reinfeldt-small
Fredrik Reinfeldt blir huvudtalare på Guldnyckelns inspirationsdag i mars.

Han har varit närmast osynlig efter valet men nu kan Dagens Media avslöja att förre statsministern och moderatledaren Fredrik Reinfeldt kommer att medverka som huvudtalare på Guldnyckelns inspirationsdag den 19 mars nästa år på Annexet på Globen i Stockholm.

– Vi blev jätteglada när Fredrik Reinfeldt tackade ja. Vi har en väldigt bra mix på talarlistan, och vi tror att hela Guldnyckelevenemanget får lite extra syre av detta, säger Tore Thallaug, vd för branschorganisationen Swedma som arrangerar evenemanget.

Enligt Tore Thallaug kommer Fredrik Reinfeldt att tala om direktkommunikation som blir allt vanligare oavsett om det handlar om att sälja tjänster eller politik.

– Förra året hade vi Jim Messina som huvudtalare, som hjälpte Obama att vinna valet med hjälp av big data. Detta blir ett bra sätt att följa upp det på. I dag jobbar man alltmer med bakgrundsinformation för att nå sina målgrupper.

Läs vidare

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)

Swissqprint visar hela produktlinjen

Mycket vatten har flutit under broarna sedan Drupa arrangerades senast för åtta år sedan. Swissqprint, som har sitt huvudkontor vid Rhens västra sida i Schweiz, kommer på årets mässa att visa de innovationer som utvecklats under de åren.
swissqprint-fespa

För få utbildas – "Läget börjar bli kritiskt"

Att för få utbildas pekas ut som ett stort orosmoln för den grafiska industrin. Det gör att antalet som rekryteras utan formell utbildning för branschen ökar.
0023_210921

Senaste nytt

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)