Böwe Systec och Riso samordnar printlinjer

PUBLICERAD: 18 mars 2015
UPPDATERAD: 18 mars
Boewe.TheBridge
The Bridge.

Tyska postsorteringsspecialisten Böwe Systec och japanska printleverantören Riso fortsätter samarbetet och samordnar nu sina resurser i nya produktionslinjer för kontors- och transaktionsmiljöer.

I Böwe Systecs produktportfölj ingår nu bland annat Risos digitala, färgtonerbaserade inkjetskrivare ComColor 9150 och Perfect Binder, för limbindning inline. Produktionslinan, som marknadsförs som en instegsmodell, beskrivs som ett bra alternativ för produktion av böcker och broschyrer genom den snabba hanteringen av stora volymer och stackar upp till 4000 ark.

Böwe Systec och Riso fortsätter också sitt samarbete runt ”The White Paper Factory” med effektiva lösningar för kontor och mailrooms. Genom ”The Bridge” länkas Riso ComColor 9150 samman med Böwe Systecs ibladningssystem Vario eller postkortssorteringssystemen Cardcube och Card Light.

Läs vidare

Roland DG blandar stort och smått

Roland DG fokuserar på senaste släppen på årets Fespa-mässa med såväl mindre skrivbordsvarianter som storformatsskrivare med ”print and cut”-funktion.
Roland

Arbetshästar och neonutskrifter hos Swissqprint

Flatbädden Kudu och rullprintern Karibu tillsammans med iögonfallande neonutskrifter ska dra blickarna till Swissqprints monter under Fespa.
SQP trade fair

Zünd visar lösningar för ökad automation

Digitalisering, automation och innovation sammanfattar det skärbordstillverkaren Zünd visar under Fespa. Bland nyheterna finns ett kameratillval till deras största skärbord.
Zund Fespa 1 w

Det händer på årets Fespa-mässa

När Fespa Global Print Expo återvänder till Amsterdam RAI i mars så är det med välkända inslag som Sustainability Spotlight och World Wrap Masters, men även med nyheter som rör digital signage, personalisering och ett initiativ för att minska spillet.
Fespa kollage

Senaste nytt

NI Solutions blir återförsäljare för Flora

NI Solutions och Flora har skakat hand om ett nytt samarbete på den nordiska marknaden.
Floraweb

Västerbottnisk tryckerikoncern går bra i Umeå – tappar i Lycksele

Original tryckeri i Umeå gör ett starkt 2023 men dotterbolaget Original tryckeri i Lycksele har det svårare. Orsaken är minskad annonsförsäljning till bolagets annonsblad.
FotoJet-(50)

Summerar nyttan med automation

Summa demonstrerar inte bara en utan två arbetsflödeslösningar under Fespa. Detta för att visa kunderna hur de kan effektivisera sina processer.
Summa

Storformatstryckeri gör rekordresultat

Oron för minskande volymer visade sig var obefogad. Storformatsspecialisterna Ackert Reklam gör sin högsta vinst på tio år. 
DSC_6055-2