Agfa Graphics släpper Storefront 3.0

PUBLICERAD: 6 augusti 2015
UPPDATERAD: 6 augusti

Den nya versionen av Agfa Graphics molnbaserade webb-till-tryck-flöde, Storefront, har lanserats med fokus på affärssidan av webb-till-tryck.

Skandinavien är en av de mest aktiva regionerna inom webb-till-tryck för business-to-business. Storefront 3.0 är utvecklat för både Apogee och Asanti, och i den nya versionen finns bland annat funktioner för anpassad sidfot och animerade banners för onlinebutiker.

Från början utvecklade vi vår Storefront-lösning med automation i åtanke, säger Andy Grant, programvaruchef på Agfa Graphics. Den täta integrationen med Apogees eller Asantis arbetsflöde är extremt kraftfull och sparar en hel del tid, eftersom orderingången bearbetas automatiskt.

Med den nya versionen fokuserar vi mer på affärssidan av webb-till-tryck, där vi gör det möjligt för tryckerier att skapa större och mer effektiva affärer, arbeta i större marknader, med stöd för att skapa och distribuera elektroniska dokument, och hantera olika betalningsmodeller och fakturering, fortsätter Andy Grant.

Läs vidare

Antalis introducerar SwitchGreen Box för gröna materialval

Antalis tar fram en grön låda för att inspirera till hållbara materialval.
switchgreen-news-banner

Bok & Tryck satsar dubbelt på Ricoh

Bollnäsföretaget Bok & Tryck förnyar maskinparken med två nya digitalpressar från Ricoh. Möjligheten att trycka med en femte färg och på tjockare papper var viktiga faktorer i beslutet för tryckeriet som producerar mycket hängetiketter.
Bok Tryck 1

HP lovar nyheter inom storformat till hösten

I HP:s monter under Drupa var det nyheter inom Indigo- och PageWide-serierna som fick stå mest i rampljuset. Men inom kort utlovas nyheter även inom storformatssegmentet.
HP Paula

Onlinetryckeri börjar sälja material

Unitedprint som driver onlinetryckeriet Print24 börjar sälja material via sitt varumärke Infowerk. Det handlar bland annat om papper, plåtar och kartong.
Toivo

Senaste nytt

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper