Efi lanserar ny version av Printsmith Vision

PUBLICERAD: 6 augusti 2015
UPPDATERAD: 6 augusti

I den nya uppdateringen av Efis webbaserade MIS-lösning för tryckerier, Printsmith Vision, ligger fokus på effektivisering och mobil hantering.

Verktyget har anpassats och uppdaterats för mobil hantering, vilket ska göra att användaren lättare kan hålla koll på saker som produktion, status på tryckjobb och ankommande försändelser på distans.

Printsmith Vision, version 3, innehåller många av de funktioner som efterfrågats av vår användargrupp, säger Jeffrey White, chef för små och stora företagsprodukter på Efi Productivity Software. Vårt mål har varit och fortsätter att vara att erbjuda MIS-lösningar som förbättrar produktiviteten och lönsamheten för våra kunder, vilket ger dem mer kontroll över affärs- och produktionsdata så att de bättre kan hantera sina företag i realtid.

Några nya funktioner i den nya versionen av Printsmith Vision är större flexibilitet kring loggning av kundinteraktioner, att kunna generera köpordrar, förbättrad e-post, förhandsvisningar av innehåll och ett nytt schemaläggningsverktyg.

Läs vidare

Antalis introducerar SwitchGreen Box för gröna materialval

Antalis tar fram en grön låda för att inspirera till hållbara materialval.
switchgreen-news-banner

Bok & Tryck satsar dubbelt på Ricoh

Bollnäsföretaget Bok & Tryck förnyar maskinparken med två nya digitalpressar från Ricoh. Möjligheten att trycka med en femte färg och på tjockare papper var viktiga faktorer i beslutet för tryckeriet som producerar mycket hängetiketter.
Bok Tryck 1

HP lovar nyheter inom storformat till hösten

I HP:s monter under Drupa var det nyheter inom Indigo- och PageWide-serierna som fick stå mest i rampljuset. Men inom kort utlovas nyheter även inom storformatssegmentet.
HP Paula

Onlinetryckeri börjar sälja material

Unitedprint som driver onlinetryckeriet Print24 börjar sälja material via sitt varumärke Infowerk. Det handlar bland annat om papper, plåtar och kartong.
Toivo

Senaste nytt

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper