Valentin & Byhr tappar

PUBLICERAD: 19 augusti 2015
UPPDATERAD: 19 augusti

Både omsättning och byråintäkt har minskat för kommunikationsbyrån Valentin & Byhr, från 103 till 95 miljoner kronor respektive 82 till 67 miljoner. Tappet syns även i byråns rörelseresultat, som minskat med drygt 5 miljoner, från 6,6 miljoner under 2013 till 1 miljon i fjol. Majoriteten av kostnaderna har gått åt till ökade personalkostnader.

I sin förvaltningsberättelse skriver byrån att de mottagit hedrande branschutmärkelser som stärker dem i deras ambition att bli en ledande svensk kommunikationsbyrå. De skriver dock också att de står inför stora framtida utmaningar i och med att branschen successivt ställer om sig för ny teknik och nya mediekanaler. Byrån menar att detta kortsiktigt kan påverka deras resultat de kommande åren, men att det kommer stärka dem långsiktigt.

Läs vidare

Tryckerikunder och produktion flyttas

Holmbergs ingår ett samarbetsavtal med Åtta.45 som tar över produktion och kundrelationer.
laptop-3196481_1920

Tryckeri i Skene ökar resultat

Markbladet Tryckeri minskade sin omsättning för 2020 marginellt medan rörelseresultatet ökade.

Resultatet steg hos Addbrand

Försäljningen dök under 200 miljoner kronor, men rörelseresultatet gick upp, visar Addbrand Swedens räkenskapsår 2020.

Tryckerikedja tappade 26 procent

Covid-19 pandemin blev kännbar för Justnu:s verksamhetsår 2020. Försäljningstappet blev betydande jämfört med föregående år, visar senaste bokslutet.

Senaste nytt

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1