Print One tappar och byter inriktning

PUBLICERAD: 27 augusti 2015
UPPDATERAD: 27 augusti

Print One AB har under 2014 minskat sin omsättning med 7 miljoner kronor. Rörelseresultatet har ökat, men ligger fortfarande på minus. Det har gått från minus 1,5 till minus 1 miljon kronor.

I förvaltningsberättelsen rapporterar de om ett år med minskade ordervolymer som har lett till kostnadsbesparingar och personalnedskärningar. Det helägda dotterbolaget Sjunio9åtta8 Marknad & Media AB försattes dessutom i konkurs i september 2014 som en följd av att samtligt personal i bolaget ansökt om uppsägning.

För att tillföra kapital till bolaget avyttrade de en del av sina produktionsmaskiner till ett annat koncern-företag under årets sista kvartal.

Efter att ha inlett 2015 med fortsatt negativt resultat har bolaget beslutat att upphöra med den verksamhet som varit olönsam och berörd personal varslades om uppsägning. Bolaget kommer under 2015 att ändra inriktning och fokusera på att vara ett producerande tjänsteföretag.

Läs vidare

Tryckerikunder och produktion flyttas

Holmbergs ingår ett samarbetsavtal med Åtta.45 som tar över produktion och kundrelationer.
laptop-3196481_1920

Tryckeri i Skene ökar resultat

Markbladet Tryckeri minskade sin omsättning för 2020 marginellt medan rörelseresultatet ökade.

Resultatet steg hos Addbrand

Försäljningen dök under 200 miljoner kronor, men rörelseresultatet gick upp, visar Addbrand Swedens räkenskapsår 2020.

Tryckerikedja tappade 26 procent

Covid-19 pandemin blev kännbar för Justnu:s verksamhetsår 2020. Försäljningstappet blev betydande jämfört med föregående år, visar senaste bokslutet.

Senaste nytt

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper