Fjärde kvartalet starkast för Intellecta

PUBLICERAD: 9 november 2015
UPPDATERAD: 9 november

I sin delårsrapport för tredje kvartalet redovisar Intellecta ett ökat rörelseresultat och en ökad nettoomsättning jämfört med samma kvartal i fjol. Nettoomsättningen, som låg på 88 miljoner kronor förra året, ligger idag på 109 miljoner kronor. Rörelseresultatet har ökat från minus 3,3 miljoner till 2,6 miljoner kronor.

–Jag kan konstatera att utvecklingen för koncernen följer planen, säger Yann Blandy, vd och koncernchef för Intellecta. För de första tre kvartalen ackumulerat växte byråintäkterna med 39 procent till 293 miljoner kronor, varav 13 procent organiskt.

– Av det vi nu kan se bedöms det fjärde kvartalet bli årets starkaste kvartal, fortsätter Yann Blandy.

Läs vidare

Tryckerikunder och produktion flyttas

Holmbergs ingår ett samarbetsavtal med Åtta.45 som tar över produktion och kundrelationer.
laptop-3196481_1920

Tryckeri i Skene ökar resultat

Markbladet Tryckeri minskade sin omsättning för 2020 marginellt medan rörelseresultatet ökade.

Resultatet steg hos Addbrand

Försäljningen dök under 200 miljoner kronor, men rörelseresultatet gick upp, visar Addbrand Swedens räkenskapsår 2020.

Tryckerikedja tappade 26 procent

Covid-19 pandemin blev kännbar för Justnu:s verksamhetsår 2020. Försäljningstappet blev betydande jämfört med föregående år, visar senaste bokslutet.

Senaste nytt

Parajett byter offset mot rullmatad inkjet

Nyligen stängde tryckerikoncernen Parajett ner sina offsetpressar för gott. Nu investerar företaget istället i en rullmatad press med kontinuerlig inkjet. Detta för att kunna öka såväl effektiviteten som printkvaliteten. 
Parajett

”Det känns verkligen som vi växlar upp”

Efter en förrädisk vattenläcka har materialåterförsäljaren KA Olsson & Gems i Mölndal fått en nystart. Lokalerna har renoverats, flera nyrekryteringar har gjorts och man tror starkt på den prisvärda inredningsfolien CoverStyl som är ny i sortimentet.
DSC_6159

HP lovar nyheter inom storformat till hösten

I HP:s monter under Drupa var det nyheter inom Indigo- och PageWide-serierna som fick stå mest i rampljuset. Men inom kort utlovas nyheter även inom storformatssegmentet.
HP Paula

Storaffär för företaget som förlänger livet på tidningspressar

Företaget från Västsverige som tillverkar styrsystem för tidningspressar gjorde en affär på plus 1 miljon euro på Drupa. De sålde också flera kamerasystem under mässan.
FotoJet-(86)