VF Tryck ligger stadigt

PUBLICERAD: 7 juni 2016
UPPDATERAD: 7 juni

Tidningstryckeriet VF Tryck AB har en mer eller mindre oförändrad nettoomsättning från 2014–2015, med en ökning om 0,3 miljoner. Rörelseresultatet har gjort en liten minskning från 1,7 till 1,3 miljoner.

Företaget skriver i årsredovisningen att de fick två nya tryckuppdrag från Norrbottens läns landsting i augusti, samtidigt som bolagets största externa kund – Konsum Värmland – började trycka ytterligare två större produkter.

Dock förlorade bolaget sin näst största kund, Skaraborgsbygden, inför 2016 på grund av problem med postdistributionskostnader och logistik. De menar dock att detta inkomstbortfall på 6 procent väntas kompenseras på årsbasis, dels av tillkomsten av nya kunder som ovan, och dels då Melleruds Nyheter tillkommit från januari 2016.

Läs vidare

Tryckerikunder och produktion flyttas

Holmbergs ingår ett samarbetsavtal med Åtta.45 som tar över produktion och kundrelationer.
laptop-3196481_1920

Tryckeri i Skene ökar resultat

Markbladet Tryckeri minskade sin omsättning för 2020 marginellt medan rörelseresultatet ökade.

Resultatet steg hos Addbrand

Försäljningen dök under 200 miljoner kronor, men rörelseresultatet gick upp, visar Addbrand Swedens räkenskapsår 2020.

Tryckerikedja tappade 26 procent

Covid-19 pandemin blev kännbar för Justnu:s verksamhetsår 2020. Försäljningstappet blev betydande jämfört med föregående år, visar senaste bokslutet.

Senaste nytt

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper