VF Tryck ligger stadigt

PUBLICERAD: 7 juni 2016
UPPDATERAD: 7 juni

Tidningstryckeriet VF Tryck AB har en mer eller mindre oförändrad nettoomsättning från 2014–2015, med en ökning om 0,3 miljoner. Rörelseresultatet har gjort en liten minskning från 1,7 till 1,3 miljoner.

Företaget skriver i årsredovisningen att de fick två nya tryckuppdrag från Norrbottens läns landsting i augusti, samtidigt som bolagets största externa kund – Konsum Värmland – började trycka ytterligare två större produkter.

Dock förlorade bolaget sin näst största kund, Skaraborgsbygden, inför 2016 på grund av problem med postdistributionskostnader och logistik. De menar dock att detta inkomstbortfall på 6 procent väntas kompenseras på årsbasis, dels av tillkomsten av nya kunder som ovan, och dels då Melleruds Nyheter tillkommit från januari 2016.

Läs vidare

Tryckerikunder och produktion flyttas

Holmbergs ingår ett samarbetsavtal med Åtta.45 som tar över produktion och kundrelationer.
laptop-3196481_1920

Tryckeri i Skene ökar resultat

Markbladet Tryckeri minskade sin omsättning för 2020 marginellt medan rörelseresultatet ökade.

Resultatet steg hos Addbrand

Försäljningen dök under 200 miljoner kronor, men rörelseresultatet gick upp, visar Addbrand Swedens räkenskapsår 2020.

Tryckerikedja tappade 26 procent

Covid-19 pandemin blev kännbar för Justnu:s verksamhetsår 2020. Försäljningstappet blev betydande jämfört med föregående år, visar senaste bokslutet.

Senaste nytt

Nya kontakter och leads resultatet av mässan

Det fanns en hel del att gå vidare med för de företag som som deltog på Sign&Print. Många av bolagen vittnade om många nya bekantskaper och leads att arbeta vidare med.
mässcollage

Glassbjudning gav samtal om H-trycks behållare

H-tryck tog med sig glassmaskinen till Sign&Print-mässan till många besökares glädje. Det var så klart en bra ice breaker för att få igång samtalet med kunderna om till exempel de glassbägare de producerar för 1-3 kulor.
890D8DCE-330D-4DD5-9B69-08AA07508539_1_100_o

Folier.se hjälper nystartade bolag komma igång med textiltryck

Folier.se säljer maskiner och material för att göra det mesta inom tryck i allmänhet och textiltryck i synnerhet. De tog bland annat med sig Secabos rulle till rulle-skärbord för DTF till Sign&Print-mässan.
DSC_4677

Så kan det smarta tryckeriet skapas

Heidelberg kom till Sign&Print Scandinavia för att mässa om "The Smart Print Shop", men även berätta om maskinnyheten Versafire LP. 
Heidelberg