Flera investeringar och ökad omsättning för KPH Trycksaksbolaget

PUBLICERAD: 3 mars 2017
UPPDATERAD: 3 mars

Under förra verksamhetsåret har KPH Trycksaksbolaget flyttat till nya lokaler och har enligt årsredovisningen gjort flera investeringar för produktions- och arbetsmiljön. Investeringar har även gjorts i en ny printer för stora format och kompletteringar för bokbinderiet.

Företagets nettoomsättning ökade under räkenskapsåret från 28,6 miljoner kronor till 31,5 miljoner kronor, medan rörelseresultatet minskade från 2,7 miljoner till 1,6 miljoner kronor.

”Vi har haft ett bra år, vi ökar våra volymer och hitta nya kunder. Vi har under året flyttat till nya fina lokaler i Kungsporten i Uppsala. Det är roligt att arbeta i vår bransch, vi har mycket duktiga medarbetare och jag ser fram emot en fortsatt hög utvecklingstakt de närmaste åren.” skriver de i sin årsredovisning.

Läs vidare

Tryckerikunder och produktion flyttas

Holmbergs ingår ett samarbetsavtal med Åtta.45 som tar över produktion och kundrelationer.
laptop-3196481_1920

Tryckeri i Skene ökar resultat

Markbladet Tryckeri minskade sin omsättning för 2020 marginellt medan rörelseresultatet ökade.

Resultatet steg hos Addbrand

Försäljningen dök under 200 miljoner kronor, men rörelseresultatet gick upp, visar Addbrand Swedens räkenskapsår 2020.

Tryckerikedja tappade 26 procent

Covid-19 pandemin blev kännbar för Justnu:s verksamhetsår 2020. Försäljningstappet blev betydande jämfört med föregående år, visar senaste bokslutet.

Senaste nytt

Roland DG blandar stort och smått

Roland DG fokuserar på senaste släppen på årets Fespa-mässa med såväl mindre skrivbordsvarianter som storformatsskrivare med ”print and cut”-funktion.
Roland

Etikettmarknaden föll 25 procent

Efter Coronapandemin, där etikettmarknaden formligen exploderade, var fallet med 25,8 procent 2023 (enligt FINAT) kanske att vänta. Trots det beskriver Claus Søndergaard, från UPM Raflatac, det som ett tufft år, men säger samtidigt att förväntningarna på 2024 är positiva.
Claus_UPMRaflatac

Arbetshästar och neonutskrifter hos Swissqprint

Flatbädden Kudu och rullprintern Karibu tillsammans med iögonfallande neonutskrifter ska dra blickarna till Swissqprints monter under Fespa.
SQP trade fair

Zünd visar lösningar för ökad automation

Digitalisering, automation och innovation sammanfattar det skärbordstillverkaren Zünd visar under Fespa. Bland nyheterna finns ett kameratillval till deras största skärbord.
Zund Fespa 1 w