Lanserar ny serie självhäftande magnetfilmer

PUBLICERAD: 27 april 2017
UPPDATERAD: 27 april

Antalis släpper en ny serie med självhäftande magnetfilmer som ska förenkla den visuella kommunikationen för bland annat butiker.

Antalis nya serie Coala Magnetics.

Senast lanserades sortimentet med väggdekor, Coala wall design. Nu följer Anatlis upp med en serie av självhäftande magnetfilmer och tryckbara järnfilmer och magnetfilmer – Coala Magnetics. Antalis menar att deras nya linje gör dem passande för för reklam och kommunikation i butiker, hotell, restauranger och utställningar med mera eftersom bilderna lätt kan monteras och bytas ut. De funkar såväl på dörrar, väggar, pelare och fordon och kommer i olika storleksformat och tjocklekar. Enligt Antalis ger alla de tryckbara filmerna utmärkt tryckresultat med eco- solvent, solvent, UV- eller latexbläck.

Lars Wiklund, produktchef för Antalis visuella kommunikation i Skandinavien

En av lösningarna, Coala Ferro, som ingår i sortimentet, kombinerar självhäftande magnet med en tryckbar järnfilm. Användaren kan även välja att trycka på en magnetisk film som kan fästas på metall. I sortimentet ingår även traditionella printbara magnetfilmerna Coala Magnetic PET och PVC, lämpliga för skyltning i detaljhandeln. Även dessa finns i flera format och tjocklekar. Coala Magnetics är en mångsidig produktserie, enligt Lars Wiklund, produktchef för visuell kommunikation i Skandinavien:

– Det är en fördel i synnerhet för aktörer på konkurrensutsatta marknader som t.ex. butiks- och besöksnäringen. Serien är ett naturligt tillskott till Coala-sortimentet, vars syfte är att kombinera kvalitet, innovation och användbarhet.

Coala Magnetics kommer att demonstreras i Antalis monter under Fespa-mässan i början av maj tillsammans med en mängd olika lösningar för print i storformat: vägg- och golvdekoration, FSC-certifierade displayskivor, skylttillbehör, printmedia och skärfolier för fönsterdekoration och foliering av fordon med mera.

 

 

Läs vidare

Roland DG blandar stort och smått

Roland DG fokuserar på senaste släppen på årets Fespa-mässa med såväl mindre skrivbordsvarianter som storformatsskrivare med ”print and cut”-funktion.
Roland

Arbetshästar och neonutskrifter hos Swissqprint

Flatbädden Kudu och rullprintern Karibu tillsammans med iögonfallande neonutskrifter ska dra blickarna till Swissqprints monter under Fespa.
SQP trade fair

Zünd visar lösningar för ökad automation

Digitalisering, automation och innovation sammanfattar det skärbordstillverkaren Zünd visar under Fespa. Bland nyheterna finns ett kameratillval till deras största skärbord.
Zund Fespa 1 w

Det händer på årets Fespa-mässa

När Fespa Global Print Expo återvänder till Amsterdam RAI i mars så är det med välkända inslag som Sustainability Spotlight och World Wrap Masters, men även med nyheter som rör digital signage, personalisering och ett initiativ för att minska spillet.
Fespa kollage

Senaste nytt

Roland DG blandar stort och smått

Roland DG fokuserar på senaste släppen på årets Fespa-mässa med såväl mindre skrivbordsvarianter som storformatsskrivare med ”print and cut”-funktion.
Roland

Etikettmarknaden föll 25 procent

Efter Coronapandemin, där etikettmarknaden formligen exploderade, var fallet med 25,8 procent 2023 (enligt FINAT) kanske att vänta. Trots det beskriver Claus Søndergaard, från UPM Raflatac, det som ett tufft år, men säger samtidigt att förväntningarna på 2024 är positiva.
Claus_UPMRaflatac

Arbetshästar och neonutskrifter hos Swissqprint

Flatbädden Kudu och rullprintern Karibu tillsammans med iögonfallande neonutskrifter ska dra blickarna till Swissqprints monter under Fespa.
SQP trade fair

Zünd visar lösningar för ökad automation

Digitalisering, automation och innovation sammanfattar det skärbordstillverkaren Zünd visar under Fespa. Bland nyheterna finns ett kameratillval till deras största skärbord.
Zund Fespa 1 w